Articol scris de
Consultant în alăptare IBCLC, psiholog

Prietenii mei care au copii mici știu că orice mama care se respectă și are părul lung, lung are și coc. Eu îi zic cocul mummy bunny.

Orice mama știe că așa e cel mai practic să stai cu părul și nici nu trebuie să îți mai faci coafura zi de zi, prinzi părul cu elastic și gata… Pentru prietenii care nu au copii și nici nu cunosc mame reale, le spun doar că se vor familiariza și ei cu această coafură când vor avea copii mici, asta dacă nu au văzut-o deja pe catwalk-uri (mă lasă memoria, nu știu la ce creator de modă am văzut asta, dar sigur era în revista Elle)…

Ei bine, cocul asta este omniprezent la mame. Se naște odată cu statutul de mama. Da da, confirm – am ieșit din sala de nașteri cu un coc în cap și cu un copil în brațe. De atunci suntem nedespărțiți. Am alăptat cu cocul de mamă, am dormit cu el, am mers cu el în concediu și probabil voi renunța la el când copiii vor fi mari.

Cursuri online pentru parinti si viitori parinti

Fiecare curs cuprinde un set de video-uri ușor de văzut, texte și materiale utile. Îmi poți adresa întrebări direct din curs.

Accesul la curs este simplu. Plata o poți face online, cu cardul, la fel ca într-un magazin online. Odată achitat cursul ai acces imediat la video-urile și materialele din cadrul lui, timp de 7 zile.

Va recomand sa cititi si ...

Despre mine

guest
Numele tau
Adresa ta de email
Adresa site-ului tau
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Cumpără cursuri “Școala de părințeală”