Prietenii mei care au copii mici știu că orice mama care se respectă și are părul lung, lung are și coc. Eu îi zic cocul mummy bunny.

Orice mama știe că așa e cel mai practic să stai cu părul și nici nu trebuie să îți mai faci coafura zi de zi, prinzi părul cu elastic și gata… Pentru prietenii care nu au copii și nici nu cunosc mame reale, le spun doar că se vor familiariza și ei cu această coafură când vor avea copii mici, asta dacă nu au văzut-o deja pe catwalk-uri (mă lasă memoria, nu știu la ce creator de modă am văzut asta, dar sigur era în revista Elle)…

Ei bine, cocul asta este omniprezent la mame. Se naște odată cu statutul de mama. Da da, confirm – am ieșit din sala de nașteri cu un coc în cap și cu un copil în brațe. De atunci suntem nedespărțiți. Am alăptat cu cocul de mamă, am dormit cu el, am mers cu el în concediu și probabil voi renunța la el când copiii vor fi mari.

Ajutor pentru mamici

Fiecare curs cuprinde un set de video-uri ușor de văzut, texte și materiale ce pot fi descărcate de tine. Îmi poți adresa întrebări direct din curs și odată ce ai cumpărat cursul ne vedem live, săptămânal într-un grup de Facebook dedicat.Accesul la curs este simplu. Plata o poți face online, cu cardul, la fel ca într-un magazin online. Odată achitat cursul ai acces imediat la video-urile și materialele din cadrul lui, timp de 14 zile. Primești și codul de acces spre grupul secret de Facebook, unde continuăm seria cursurilor gratuite prin live-uri săptămânale.

Articole similare pentru voi

Despre mine

guest
Numele tau
Adresa ta de email
Adresa site-ului tau
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Cumpără cursuri “Școala de părințeală”