Termeni si conditii access cursuri pentru parinti

* Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos:

1. Informatiile oferite in cadrul cursurilor de alaptare, somn si intarcare NU vor putea inlocui un control de specialitate / sfatul medicului.
2. Accesul gratuit / platit la cursuri nu implica automat si obtinerea unei consilieri in alaptare, somn sau intarcare.
3. Va rugam nu folositi / redistribuiti in scop personal / profesional informatiile dobandite prin intermediul cursurilor.
4. Distribuirea contului altor persoane, incercarea de download, orice tip de frauda online atrage automat suspendarea irevocabila a contului! Costul nu este rambursat.
5. In cazul in care din motive obiective, cursul nu este vizionat, va rugam sa ne contactati.

Cui se adresează cursurile?

Cursurile se adresează părinților și viitorilor părinți interesați de alăptare și hrănirea cu lapte matern a bebelușilor, de modul in care dorm copiii si de intarcare. Este recomandat să accesați acest curs inca din timpul sarcinii, astfel încât să vă pregătiți mai bine pentru momentul întâlnirii cu bebe.

Cum pot cumpăra cursul?

Pentru a cumpăra cursul apasă butonul ADAUGA IN COS, crează contul, completând datele solicitate. Odată cu efectuarea plății vei primi factura pe email și accesul la cursul cumpărat, în contul tău de utilizator. Daca ai si un cod voucher, nu uita sa-l aplici.

Cum se face plata?

Plata se face online, cu cardul, o singură data, în momentul cumpărării. Tranzacția este sigură , se realizează prin intermediul celui mai mare procesator de plăți online din lume. In deplina siguranta. Rambursarea se face in termen de 24h (dupa caz, dupa o analiza) daca NU a fost vizionat cursul si s-au respectat termenii.

Pot să fac acest curs cadou?

Poți cumpăra accesul la acest curs sub formă de Voucher cadou, destinatarul cursului urmând să aibă acces la curs după efectuarea plății de către tine.

Cât timp poate fi urmărit cursul?

Ai acces la curs timp de 7 zile. Am gândit acest sistem de acces extins, astfel încât să beneficiezi de pe urma informațiilor din curs mai mult timp! După acea perioada nu vei mai avea acces la materialele din curs dar ramanem in legatura pe grupul dedicat exclusiv celor care au cumparat cursul.

De pe ce dispozitive poate fi urmărit cursul?

Cursul poate fi urmărit de pe mobil, tabletă, laptop sau chiar smart TV, cu conexiune la Internet.

Nu sunt mulțumită de curs. Pot primi banii înapoi?

Da! Am încredere că acest curs vă va mulțumi pe deplin și vă va fi de un real ajutor. Pe de altă parte aveți posibilitatea de a vă răzgândi și de a primi banii înapoi dacă nu sunteți mulțumită de cursul cumpărat, dacă ne notifici în termen de 2 ore de la achiziția accesului la curs. Desigur in urma unei analize, daca a fost sau nu vizionat cursul 🙂