Să fii mamă înseamnă să descoperi puteri pe care nu știai că le ai și să te lupți cu frici despre care nu știai că există.

Dacă  ai nevoie de un specialist alături de care să înfrunți fricile și care să te ajute să îți descoperi puterile, contactează-mă.

Programează o consiliere prenatală, în alăptare, în pomparea laptelui matern, în diversificare, înțărcare sau somnul copilului.

Poți afla mai multe despre experiența mea profesională și specializările mele aici.

Cost consiliere:

Pachet o sedința 350 lei

 

Cui se adresează?
Persoanelor care se confruntă cu provocări în alăptare.
Acoperim toată gama de provocări întâlnite de părinți în alăptare, la toate stadiile de vârstă / dezvoltare a copilului sau copiilor alăptați.

Consilierea online este destinată în principal:

  • Părinților care nu găsesc ajutor față în față în zona de domiciliu
  • Părinților care nu doresc (nu pot) să interacționeze față în față cu altcineva (ex sunt în izolare la domiciliu ca urmare a unei boli infecto-contagioase, etc)
  • Părinților care doresc o a doua opinie
  • Părinților care au întrebări / neclarități din sfera alăptării, ce nu necesită în mod deosebit antrenarea unor abilități practice.
În ce constă?

O sesiune de consiliere în alăptare online va cuprinde următoarele aspecte:

  • Anamneză riguroasă privind: istoricul medical (ex: probleme de sănătate ale tale și ale bebelușului, probleme de fertilitate, etc), modalitatea nasterii, felul în care a decurs alăptarea în maternitate, felul în care decurge alăptarea în prezent, etc.
  • O discuție pe marginea obiectivelor tale în alăptare
  • Evaluarea atașării și a poziționării la sân se va face în urma videourilor trimise de tine și / sau (în funcție de posibilitățile tale tehnice) în cadrul sesiunii live
  • Evaluarea câștigului ponderal al bebelușului pe curbele de creștere ale OMS
  • Evaluarea transferului de lapte (prin analiză video)
  • Screening-ul semnelor vizuale de restricție orală
  • Oferirea de soluții practice
  • Oferirea unui plan scris cu resurse utile în abordarea problemei
Cum ne vedem (cum se derulează consilierea propriu-zisă)?

Pentru consilierile online folosesc platforma Zoom, Google Meet (servicii plătite de mine, gratuit pentru clienți).

După efectuarea programării, părintele va primi un link de acces către sesiunea Zoom sau Google Meeet. Dacă nu are aplicația Zoom instalată , aceasta se va instala automat.

Consilierea live va putea fi accesată în baza link-ului (la data și ora stabilite) de pe mobil, desktop PC, tabletă.

Este necesară o conexiune bună la Internet.

Sunt datele mele confidențiale protejate?

Țin foarte mult la protejarea confidențialității, ca bază esențială pentru o relație construită pe încredere.

În acest sens:

  • Sesiunile de consiliere sunt private
  • Sesiunile nu sunt înregistrate
  • Platforma Zoom este compliantă HIPAA și GDPR, securizată (doar noi avem acces la ea), datele nu sunt trimise către terți
  • Informațiile furnizate de părinte în cadrul consilierii sunt înregistrate într-o fișă electronică și/ sau fizică, la care are acces doar consultantul în alăptare
  • Nimic din ceea ce discutăm nu va ajunge mai departe, cu excepția situațiilor în care e necesar / îmi soliciți să transmit aceste informații către medicul dumneavoastră. Pentru asta oferiți în prealabil consimțământul (în formularul de consimțământ)
Voi primi soluții pentru problema mea?

În urma consilierii în alăptare veți primi explicații pentru problema (ele) cu care vă confruntați.

Vi se vor prezenta posibilele soluții de rezolvare.

Abordarea este una empatică, în care vi se prezintă nepărtinitor și realist soluțiile la îndemână.

Astfel încât să luați decizia potrivită pentru voi, în acord cu resursele, dorințele și obiectivele voastre de hrănire.

Dacă este cazul, sesiunile de consiliere vor cuprinde: videouri demonstrative (atașare, poziționare, suplimentare la sân, tehnica paced bottle feeding, tehnici corecte de pompare, tehnici de stimulare a lactației, etc) pe care vi le voi pune gratuit la dispoziție.

Voi primi un diagnostic / tratament pentru problemele cu care mă confrunt?

Consultantul în alăptare IBCLC nu este autorizat, prin natura profesiei sale să pună diagnostice medicale sau să ofere prescripții de tratament (ex tratament medicamentos pentru mastită).

Consultantul în alăptare IBCLC este calificat să identifice situațiile din sfera alăptării ce necesită diagnostic și tratament și să ghideze părintele către medic sau alt furnizor de servicii atunci când este cazul (ex: kinetoterapeut).

În privința tratamentelor medicamentoase consultantul în alăptare IBCLC poate ajuta echipa medicală în stabilirea compatibilității unui medicament cu alăptarea.

Poate fi identificat un fren restrictiv în urma unei consilieri online?

Ca și consultant în alăptare IBCLC sunt specializată suplimentar în problematica frenurilor restrictive și a altor cauze de supt disfuncțional.

Susțin cursurile de formare ale viitorilor consultanți IBCLC, pe acest subiect.

Diagnosticul de fren lingual restrictiv este unul funcțional.

Cu alte cuvinte, pe lângă aspectul limbii, cel mai important este cum funcționează (cum se mișcă limba).

Felul în care se mișcă limba poate fi evaluat complet doar față în față.

Pe de altă parte, un specialist antrenat poate să identifice markerii vizuali ce arată mișcări anormale ale limbii, de cele mai multe ori asociate frenului lingual restrictiv.

Cu alte cuvinte, am identificat în cadrul consilierilor online frenuri linguale restrictive ce au fost confirmate și în practică de către medici specializați.

Acest lucru nu este însă garantat întotdeauna, o evaluare completă incluzând și verificarea mișcărilor limbii cu ajutorul scalelor specializate.

E posibil ca problema mea să nu se rezolve?

Rolul consultantului IBCLC este acela de a consilia, oferind explicații și soluții posibile.

Relația de alăptare este una complexă.

Ca atare consilierea în alăptare nu poate garanta rezolvarea imediată a provocărilor cu care se confruntă părinții.

Timpul necesar rezolvării unei probleme în alăptare depinde de natura problemei, dar și de particularitățile individuale ale fiecărei diadă mamă-bebe.

Mă bucur să fi avut parte de experiențe pozitive alături de clienții mei, pe care am reușit să îi ghidez , în majoritatea situațiilor, spre rezolvarea provocărilor cu care se confruntau, în acord cu obiectivele lor.

Câteva exemple:

  • În cazul relactării (repornirii producției de lapte) poate trece mai mult timp până la obținerea unei producții exclusive de lapte, comparativ cu situația în care mama oferă doar o masă de completare și restul la sân.
  • Pentru unele mame consilierea în alăptare online nu este la fel de potrivită ca cea față în față. În ciuda avantajelor oferite de tehnologie, pentru unii părinți distanța poate fi o barieră.
  • În anumite cazuri rare, mama nu poate genera o producție exclusivă de lapte, în ciuda sfaturilor bune primite. Aceste situații sunt rare, se datorează unor cauze medicale, iar mama va avea toată susținerea de a alăpta și de a se bucura de această experiență!
  • Uneori poate fi necesară suplimentarea bebelușului, chiar dacă mama își dorește să alăpteze exclusiv. Atunci când se impune din punct de vedere medical, consultantul în alăptare va face această recomandare, având în prim plan sănătatea bebelușului, dar și menținerea (creșterea) lactației mamei astfel încât această să își poată atinge în cele din urmă, obiectivele în alăptare.
Ofer și lapte praf? Voi fi judecată pentru asta?

Consilierea în alăptare presupune crearea unei relații de încredere între persoana ce alăptează și mine ca și consultant în alăptare.

Îmi doresc să colaborăm într-un cadru empatic, nepărtinitor care să țină cont de obiectivele, resursele și dorințele mamei.

Mă voi strădui să vă ajut să luați decizii informate și să nu vă simțiți judecat(ă) pentru deciziile pe care le luați.

Folosesc biberonul și / sau suzeta? Voi fi judecată pentru asta?

Consilierea în alăptare presupune crearea unei relații de încredere între persoana ce alăptează și mine ca și consultant în alăptare.

Îmi doresc să colaborăm într-un cadru empatic, nepărtinitor care să țină cont de obiectivele, resursele și dorințele persoanei ce alăptează.

Mă voi strădui să vă ajut să luați decizii informate și să nu vă simțiți judecat(ă) pentru deciziile pe care le luați.

Nu sunt sigură că vreau să alăptez exclusiv? Voi fi presată să fac asta?

Consilierea în alăptare presupune crearea unei relații de încredere între persoana ce alăptează și mine ca și consultant în alăptare. Îmi doresc să colaborăm într-un cadru empatic, nepărtinitor care să țină cont de obiectivele, resursele și dorințele persoanei ce alăptează.

Mă voi strădui să vă ajut să luați decizii informate și să nu vă simțiți judecat(ă) pentru deciziile pe care le luați.

Cum se efectuează plata?

Plata se efectuează online, după efectuarea ședinței de consiliere.

Va fi emisă o factură (în baza datelor înregistrate la efectuarea programării) și vi se vor comunica modalitățile de plată.

Pentru facturarea pe persoană juridică (firmă), vă rog să îmi comunicați explicit acest lucru la finalul consilierii.

Ne mândrim cu faptul că activitatea noastră este integral fiscalizată, susținând astfel serviciile sociale de care beneficiem cu toții: alocații, indemnizații pentru mame, asistență medicală de urgență gratuită.

Pot primi banii înapoi după efectuarea consilierii?

În cei peste 5 ani de activitate nu am primit nicio solicitare de returnare a banilor ca urmare a serviciilor prestate.

În situația ipotetică în care ați dori acest lucru, politica firmei nu susține returnarea banilor în urma unei consilieri efectuate.

Programeaza

 

Cost consiliere pompare:

Pachet o sedința 300 lei

 

CUI SE ADRESEAZĂ?

Părinților care utilizează pompa de sân exclusiv sau parțial, pentru a hrăni bebelușul.

Oricărei mame sau graviduțe care are întrebări despre pomparea laptelui matern sau are o pompă de sân și nu știe ce să facă cu ea.

Îți pot oferi ajutor de specialitate, evidence based în următoarele scenarii:

  • Alegerea celei mai potrivite pompe de sân, pentru situația ta specifică de hrănire;
  • Alegerea cupelor de sân potrivite pentru a extrage mai mult lapte, în mod confortabil;
  • Pomparea cu mameloane elastice ce par să nu își găsească potrivirea cu nicio cupă de sân;
  • Ai dificultăți în pompare (durere, răni, canale blocate, pompa pare că nu extrage lapte suficient / tot laptele, etc);
  • Extragi mai puțin lapte cu pompa decât ți-ai dori și cauți soluții să oferi mai mult lapte matern;
  • Te confrunți cu canale blocate, mastită, dureri ale sânilor;
  • Vrei să reduci numărul de pompări sau să te înțarci de pompat, fără riscul problemelor la nivelul sânilor;
  • Te reîntorci la muncă și ai nevoie de un plan ușor de pus în practică și care chiar să funcționeze pentru a face pomparea să continue.
CE MĂ RECOMANDĂ?

Sunt consultant în alăptare certificat internațional IBCLC din 2015.

Am multiple formări continue în domeniu, în afara țării și sunt trainer pentru viitorii consultanți în alăptare.

Experiența mea profesională vizează lucrul cu familii ce întâmpină provocări complexe în alăptare.
Sunt specialistul la care părinți din țară, dar și din afara țării apelează de regulă pentru second sau chiar third opinion sau atunci când pur și simplu pare că nu mai au soluții la provocările în hrănirea bebelușului.

Experiența profesională m-a făcut să interacționez cu multe situații practice în care utilizarea unei pompe de sân făcea parte din planul din hrănire a bebelușului. Ajut familii în care mama pompează lapte matern de peste 7 ani.

Am experiența personală, directă în folosirea mai multor branduri de pompe de sân, în procesul de creștere a lactației la primul copil.

Am generat schimbare în felul în care mamele și profesioniștii în lactație din România înțeleg pomparea de lapte matern. Într-o vreme în care nu existau informații pe această temă am creat o comunitate online destinată exclusiv mamelor care pompează lapte matern. La ora actuală e una din cele mai active comunității online în care se discută despre hrănirea bebelușului și oferirea de lapte matern.

Nu am colaborări directe care să implice câștiguri financiare cu niciunul din producătorii de pompe de sân. Ca atare, recomandările mele sunt echidistante și obiective și respectă Codul internațional de marketing al substituenților de lapte matern. Te pot consilia transparent privind principalele avantaje și dezavantaje ale fiecărei pompe existente pe piața din România.

Cum ne vedem? Cum se desfășoară consilierea propriu-zisă?

La domiciliul mamei (cost: 4500 de lei)
Online (350 de lei)

Pentru consilierile online folosesc platforma Google Meet (servicii plătite de mine, gratuit pentru clienți) sau WhatsApp.

După efectuarea programării, părintele va primi un link de acces către sesiunea de Google Meet.
Consilierea live va putea fi accesată în baza link-ului (la data și ora stabilite) de pe mobil, desktop PC, tabletă.
Este necesară o conexiune bună la Internet.

Ce facem în cadrul unei ședințe de consiliere?

O sesiune de consiliere în pompare lapte matern va cuprinde următoarele aspecte:

  • Anamneză riguroasă privind: istoricul medical (ex: probleme de sănătate ale tale și ale bebelușului, probleme de fertilitate, medicație utilizată, etc), modalitatea nașterii, felul în care a decurs alăptarea / pomparea, felul în care decurge pomparea în prezent, numărul de pompări și durata sesiunilor de pompare.
  • O discuție pe marginea obiectivelor tale în hrănirea bebelușului și pomparea laptelui matern.
  • Evaluarea aspectelor „tehnice” legate de pompare: modul în care decurge pomparea, potriviriea cupelor, a setărilor pe care le folosești în timpul pompării, etc.
  • Evaluarea felului în care este hrănit bebelușul cu biberonul, dacă acesta nu (mai) este hrănit și la sân! Dacă bebelușul este hrănit și la sân și se dorește evaluare a acestui aspect, consilierea va fi una de alăptare. Evaluarea se va face în urma video-urilor trimise și / sau (în funcție de posibilitățile tale tehnice) în cadrul sesiunii live.
  • Evaluarea câștigului ponderal al bebelușului și a curbei de creștere.
  • Oferirea de soluții, strategii și indicații practice pentru rezolvarea provocărilor cu care te confrunți.
  • Oferirea unui plan scris cu resurse utile în abordarea problemei.

Voi primii soluții pentru problema cu care ma confrunt?
  • În urma consilierii în pompare lapte matern vei primi explicații pentru problema (ele) cu care vă confruntați.
  • Ți se vor prezenta posibilele soluții de rezolvare.
  • Abordarea este una empatică, în care ți se prezintă nepărtinitor și realist soluțiile la îndemână.
  • Astfel încât să iei decizia potrivită pentru voi, în acord cu resursele, dorințele și obiectivele tale de hrănire.
  • Dacă este cazul, sesiunile de consiliere vor cuprinde: video-uri demonstrative (ex: tehnica paced bottle feeding – hrănirea cu biberonul în pași, tehnici corecte de pompare, tehnici de stimulare a lactației, etc) pe care vi le voi pune gratuit la dispoziție.
Voi primi un diagnostic pentru problema cu care ma confrunt ?
  • Consultantul în alăptare IBCLC nu este autorizat, prin natura profesiei sale să pună diagnostice medicale sau să ofere prescripții de tratament (ex tratament medicamentos pentru mastită).
  • Consultantul în alăptare IBCLC este calificat să identifice situațiile din sfera alăptării ce necesită diagnostic și tratament și să ghideze părintele către medic sau alt furnizor de servicii atunci când este cazul (ex: kinetoterapeut).
  • În privința tratamentelor medicamentoase consultantul în alăptare IBCLC poate ajuta echipa medicală în stabilirea compatibilității unui medicament cu alăptarea.
Accordion Panel
  • Consilierea presupune crearea unei relații de încredere între consiliat și consilier.
  • Îmi doresc să colaborăm într-un cadru empatic, nepărtinitor care să țină cont de obiectivele, resursele și dorințele tale.
  • Soluțiile oferite sunt în acord cu obiectivele de hrănire ale tale, nu emit „judecăți” de valoare în funcție de modul de hrănire pe care îl alegi.
  • În cazul în care există întrebări legate de prepararea corectă și în siguranță a laptelui praf, hrănirea în siguranță cu biberonul sunt abilitată să ofer răspunsuri și să ghidez mamele unu la unu.
Cat costa?

Ședința inițială online 300 de lei.
Ședința inițială de consiliere în pompare, la domiciliu 450 de lei.
Ședința de follow up (control), în cazul în care sunt necesare sau se doresc mai multe ședințe) 150 de lei.

Cum se efectueaza plata?

Plata se efectuează online, după efectuarea ședinței de consiliere.
Va fi emisă o factură (în baza datelor înregistrate la efectuarea programării) și vi se vor comunica modalitățile de plată.
Pentru facturarea pe persoană juridică (firmă), vă rog să îmi comunicați explicit acest lucru la finalul consilierii.
Ne mândrim cu faptul că activitatea noastră este integral fiscalizată, susținând astfel serviciile sociale de care beneficiem cu toții: alocații, indemnizații pentru mame, asistență medicală de urgență gratuită.

Pot primi banii inapoi in urma consilierii?
În cei peste 7 ani de activitate nu am primit nicio solicitare de returnare a banilor ca urmare a serviciilor prestate.
În situația ipotetică în care ați dori acest lucru, politica firmei nu susține returnarea banilor în urma unei consilieri efectuate.


Cost consiliere:

Pachet 1 sedință 300 lei

 

Ce presupune?
Consiliere individualizată, online pentru părinții ce se pregătesc să facă primii pași în diversificarea alimentației sugarului alăptat.Ce vei afla?

  • Când e momentul potrivit pentru a începe diversificarea?
  • Care sunt semnele că bebelușul e pregătit pentru diversificare?
  • De ce „reguli” ar trebui să ținem cont atunci când diversificăm?
  • Cu ce alimente începem? E nevoie de o ordine anume, de liste de alimente pe vârste?
  • Ce nu ar trebui să lipsească din alimentația copilului diversificat?
  • Ce alimente nu ar trebui să oferim la diversificare?
  • Când introducem alergenii și cum îi introducem?
  • Autodiversificare (BLW) sau diversificare clasică?
  • În ce gătim, în ce oferim mâncarea, cum hrănim?
  • Cât și cum mai alăptez odată cu diversificarea?
  • Cum prevenim înecul?
  • Orice alte întrebări ai pe subiect

În urma sesiunii de consiliere veți primi și materiale care să vă însoțească pe drumul diversificării.

Când e recomandat să stabilești o consiliere în diversificare?

Vă recomand să stabiliți o sesiune ce consiliere atunci când bebelușul ajunge la vârsta de 5 luni.

Cum ne vedem (cum se derulează consilierea propriu-zisă)?

Pentru consilierile online folosesc platforma Zoom (serviciu plătit de mine, gratuit pentru clienți).

După efectuarea programării, părintele va primi un link de acces către sesiunea Zoom.

Dacă nu are aplicația Zoom instalată , aceasta se va instala automat.

Consilierea live va putea fi accesată în baza link-ului (la data și ora stabilite) de pe mobil, desktop PC, tabletă.

Este necesară o conexiune bună la Internet.

Cum se efectuează plata?

Plata se efectuează online, după efectuarea ședinței de consiliere.

Va fi emisă o factură (în baza datelor înregistrate la efectuarea programării) și vi se vor comunica modalitățile de plată.

Pentru facturarea pe persoană juridică (firmă), vă rog să îmi comunicați explicit acest lucru la finalul consilierii.

Ne mândrim cu faptul că activitatea noastră este integral fiscalizată, susținând astfel serviciile sociale de care beneficiem cu toții: alocații, indemnizații pentru mame, asistență medicală de urgență gratuită.

 

Pot primi banii înapoi după efectuarea consilierii?

În cei peste 5 ani de activitate nu am primit nicio solicitare de returnare a banilor ca urmare a serviciilor prestate.

În situația ipotetică în care ați dori acest lucru, politica firmei nu susține returnarea banilor în urma unei consilieri efectuate.

Programează

1 ședință de consiliere 300 de lei

Programeaza

 

Cost consiliere:

Pachet o sedința 300 lei

 

Cui se adresează?

Părinților care doresc să înțeleagă mai bine particularitățile somnului copilului lor (0-3 ani).

Părinților care doresc să încerce strategii blânde de a asista somnul copilului.

Ce cuprinde consilierea?

Pachet de o ședința de consiliere (durata de 1 oră)

Ce voi putea afla în urma unei consilieri în somn?
  • Particularitățile somnului copilului
  • Identificarea ritmului propriu copilului
  • Elemente de igienă a somnului
  • Factori ce pot perturba somnul copilului și al părintelui
  • Strategii prin care poți ajuta copilul să doarmă mai bine
  • Dezvoltarea de noi asocieri de somn
  • Modalități de a te adapta ritmului propriu al copilului
  • Strategii de înțărcare de noapte (doar începând cu 12-18 luni)
Vreau să am un copil care doarme toată noaptea. Este posibil?

Ritmul unui bebeluș implică în mod fiziologic (normal) și treziri pe timpul nopții.

Aspect valabil indiferent de modalitatea de hrănire.

Majoritatea copiilor încep să doarmă mai multe ore legate pe timpul nopții (percepute ca atare de părinte) după vârsta de 1 an.

Studiile ne arată că și după această vârstă există copii sănătoși care continuă să se mai trezească pe timpul nopții.

Există și bebeluși care în mod excepțional dorm „toată noaptea” înaintea vârstei de un an.

Cert e că există multă variabilitate în somnul bebelușilor.

Consilierea în somn vă poate ajuta să distingeți trezirile normale de factorii patologici care pot perturba somnul, indiferent de vârstă și să găsiți strategii blânde care să ajute somnul.

Cum ne vedem (cum se derulează consilierea propriu-zisă)?

Pentru consilierile online folosesc platforma Zoom (serviciu plătit de mine, gratuit pentru clienți).
După efectuarea programării, părintele va primi un link de acces către sesiunea Zoom. Dacă nu are aplicația Zoom instalată , aceasta se va instala automat.

Consilierea live va putea fi accesată în baza link-ului (la data și ora stabilite) de pe mobil, desktop PC, tabletă.
Este necesară o conexiune bună la Internet.

Sunt datele mele confidențiale protejate?
Țin foarte mult la protejarea confidențialității, ca bază esențială pentru o relație construită pe încredere.
În acest sens:

  • Sesiunile de consiliere sunt private
  • Sesiunile nu sunt înregistrate
  • Platforma Zoom este compliantă HIPAA și GDPR, securizată (doar noi avem acces la ea), datele nu sunt trimise către terți
  • Informațiile furnizate de părinte în cadrul consilierii sunt înregistrate într-o fișă electronică și/ sau fizică, la care are acces doar consultantul în alăptare
  • Nimic din ceea ce discutăm nu va ajunge mai departe, cu excepția situațiilor în care e necesar / îmi soliciți să transmit aceste informații către medicul dumneavoastră. Pentru asta oferiți în prealabil consimțământul (în formularul de consimțământ)
Care este costul pachetului ?
300 de lei / pachet de o ședința

Cum se efectuează plata?

Plata se efectuează online, după efectuarea primei ședințe de consiliere.
Va fi emisă o factură (în baza datelor înregistrate la efectuarea programării) și vi se vor comunica modalitățile de plată.
Pentru facturarea pe persoană juridică (firmă), vă rog să îmi comunicați explicit acest lucru la finalul consilierii.
Ne mândrim cu faptul că activitatea noastră este integral fiscalizată, susținând astfel serviciile sociale de care beneficiem cu toții: alocații, indemnizații pentru mame, asistență medicală de urgență gratuită.

Pot primi banii înapoi după efectuarea consilierii?

În cei peste 5 ani de activitate nu am primit nicio solicitare de returnare a banilor ca urmare a serviciilor prestate.
În situația ipotetică în care ați dori acest lucru, politica firmei nu susține returnarea banilor în urma unei consilieri efectuate (chiar dacă este vorba doar de prima consiliere din pachet).

Programeaza

 

Cost consiliere:

Pachet o sedința 300 lei

 

Cui se adresează?
Părinților care se pregătesc de încheierea alăptării și vor să o facă într-un mod blând și cu respect pentru copil.

Cum vă poate ajuta consilierea în înțărcare?
Consilierea în înțărcare vă poate ajuta să:

  • Înțelegeți dinamica relației de alăptare
  • Înțelegeți tiparul de atașament dintre tine și copilul / copiii tăi
  • Luați o decizie privind momentul potrivit pentru înțărcare, dar și modalitatea de înțărcare potrivită pentru voi
  • Explorați propriul univers emoțional legat de înțărcare
  • Învățați să vă conectați emoțional cu copilul și altfel decât prin alăptare
  • Aveți informațiile necesare despre aspectele pe care le presupune oprirea alăptării (ex: îngrijirea sânilor, monitorizare senologică etc)
  • Primiți soluții concrete de înțărcare
  • Aflați răspuns la întrebări ce au legătură cu perioada opririi alăptării. Mă puteți întreba orice (de la aspecte legate de sănătatea sânilor, revenirea fertilității, intimitate și sexualitate, parenting). Eu voi răspunde în limita competențelor mele și vă voi direcționa către ajutor de specialitate atunci când este cazul.
  • Aveți parte de sprijin pentru alăptare / înțărcare în situații speciale (ex: „trebuie să iau un tratament medicamentos ce nu e compatibil cu alăptarea și doresc ca oprirea alăptării să se petreacă cât mai blând. Ce opțiuni am?”)
Ce garanții am că voi reuși să înțarc, în urma consilierii?

Alăptarea nu presupune doar hrănirea la sân, ci și o relație emoțională între mamă și copilul (copiii) ei.

În cadrul consilierii în înțărcare mă voi asigura că aveți parte de informațiile necesare și de ghidajul necesar pentru a lua cea mai bună decizie pentru voi, dar și pentru a găsi soluțiile potrivite vouă.

Cum nicio poveste de alăptare nu e identică cu alta, nicio o poveste de înțărcare nu e la fel.

Succesul în înțărcare depinde nu doar de informațiile pe care le veți obține în cadrul consilierii, ci și de obiectivele pe care vi le setați, de așteptările pe care le aveți, dar mai ales de cât de pregătit este copilul.

Din anumite motive trebuie să întrerup alăptarea mai devreme decât mi-aș fi dorit. Pot apela la consiliere? Voi fi judecată?

Indiferent de decizia luată privind înțărcarea, nu veți fi „judecată”.

În cazul în care doriți, putem explora dacă necesitatea înțărcării e reală sau nu (ex: un tratament medicamentos se poate dovedi în multe situații compatibil cu alăptarea sau se pot găsi prin colaborarea cu medicul, alternative).

Ca și consultant în alăptare IBCLC vă pot ajuta în acest sens cu cele mai competente referințe.

Cum ne vedem (cum se derulează consilierea propriu-zisă)?

Pentru consilierile online folosesc platforma Zoom (serviciu plătit de mine, gratuit pentru clienți).

După efectuarea programării, părintele va primi un link de acces către sesiunea Zoom. Dacă nu are aplicația Zoom instalată , aceasta se va instala automat.

Consilierea live va putea fi accesată în baza linkului (la data și ora stabilite) de pe mobil, desktop PC, tabletă.

Este necesară o conexiune bună la Internet.

Cum se efectuează plata?

Plata se efectuează online, după efectuarea primei ședinței de consiliere.

Va fi emisă o factură (în baza datelor înregistrate la efectuarea programării) și vi se vor comunica modalitățile de plată.

Pentru facturarea pe persoană juridică (firmă), vă rog să îmi comunicați explicit acest lucru la finalul consilierii.

Ne mândrim cu faptul că activitatea noastră este integral fiscalizată, susținând astfel serviciile sociale de care beneficiem cu toții: alocații, indemnizații pentru mame, asistență medicală de urgență gratuită.

 

Pot primi banii înapoi după efectuarea consilierii?

În cei peste 5 ani de activitate nu am primit nicio solicitare de returnare a banilor ca urmare a serviciilor prestate.

În situația ipotetică în care ați dori acest lucru, politica firmei nu susține returnarea banilor în urma unei consilieri efectuate.

Dacă optați pentru plata pachetului de consiliere dar nu se efectuează (din motive independente de mine), diferența de bani nu poate fi returnată.

Programeaza