5.00(3)

“Școala de alăptare” curs de alăptare online

Despre curs

Tot ce trebuie să știi despre alăptare  și despre primele clipe, zile, săptămâni alături de bebeluș, în cel mai amplu și ușor de accesat curs de alăptare din România, pe care îl poți parcurge în ritmul tău și în confortul casei tale.Informații corecte, validate științific, exemple practice și soluții care să te facă să privești cu încredere alăptarea.Un curs complet, ușor de parcurs în care vei afla cum să te pregătești pentru hrănirea puiului tău și cum să ai parte de o relație de alăptare împlinitoare.

Descriere

“Școala de alăptare” curs online de alăptare

Cel mai amplu curs de alăptare din România. Disponibil online, ușor de parcurs, oricând dorești. Informație bazată de dovezi științifice, prezentată pe înțelesul tuturor.

 

Sunt Andreea Ola, sunt mamă a doi copii, consultant în alăptare IBCLC și psiholog.  Am creat acest curs pornind de la întrebările și provocările celor câteva sute de părinți cu care am interacționat în ultimii peste 5 ani, în calitate de consultant în alăptare certificat internațional IBCLC.

 Mi-am dorit ca informația cuprinsă în el să fie atent aleasă și adaptată nevoilor părinților, astfel încât să găsești răspuns la toate întrebările despre alăptare și hrănirea bebelușului și să ai nevoie de cât mai puțin sprijin în alăptare după naștere. Poți vedea mai jos, câteva video-uri gratuite din curs.

Și pentru că nu vreau să fii singură, prin  parcurgerea cursului te poți alătura unei comunități de părinți ce împărtășesc aceleași gânduri ca și tine. Astfel încât să ai parte de susținere și după ce naști și de acces gratuit la evenimente, informație exclusivă și răspunsuri la întrebările tale de pe urma parcurgerii cursului.

Te felicit că investești în educația ta de părințeală și îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu alături în această călătorie.

Deși cursul se numește Școala de alăptare, la finalul său eu voi fi singura care va primi o notă, asta în măsura în care dorești să îmi spui părerea ta despre curs. Pe tine te invit să parcurgi cursul în ritmul în care îți dorești. Ai posibilitatea să îmi adresezi întrebări și aștept să te cunosc live, pe grupul de Facebook dedicat.

„Școala de părințeală” – un proiect În brațe la mami!

Ce voi învăța?

 • Cursul meu te va ajuta să te pregătești pentru alăptare, să ai un start corect în alăptare și să continui alăptarea atâta timp cât îți dorești.
 • Îți e teamă că nu vei avea suficient lapte? Ai auzit povești de alăptare care te-au speriat? Primești sfaturi diferite și contradictorii legate de viața alături de bebe? Cursul își va da încredere și răspunsuri corecte.
 • Cursul conține video-uri înregistrate, pe care le poți parcurge ușor și rapid, în ce ordine dorești.
 • Poți accesa acest curs de pe telefon, tabletă sau smart TV, oriunde și oricând, timp de 7 zile de la data cumpărării. Nu e nici măcar nevoie să te dai jos din pat sau să îți dai jos pijamalele.
 • Îți voi răspunde la întrebările și neclaritățile pe care le ai, deoarece îmi poți adresa întrebări direct din platforma de curs. Ne putem vedea și auzi live pe grupul de Facebook dedicat.

Subiecte pentru acest curs

49 Lecții04h 30m

Bine te-am găsit!?

Bine te-am găsit!

Decizia de a alăpta

Durata alăptării?

În acest capitol vă vorbesc despre durata optimă a alăptării și despre ce înseamnă alăptarea exclusivă, recomandată e principalele organizații din domeniul sănătății pediatrice și materne.

Cum te poți pregăti pentru alăptare?

Începuturile în alăptare

Atașarea și poziționarea la sân

Cum îmi dau seama că bebelușul meu se hrănește corect?

Alăptare și stil de viață?

Alăptare și stil de viață

Probleme ale sânilor în timpul alăptării și soluții pentru acestea

Greutatea bebelușului alăptat?

Veți auzi și veți citi multe despre cât trebuie să ia în greutate un bebeluș în primele săptămâni și luni de viață.În acest capitol din curs am inclus informațiile corecte și relevante pentru bebelușul alăptat.Totodată, regăsiți și informații utile pentru a proteja / crește lactația și pentru a hrăni bebelușul atunci când acesta nu ia suficient de bine în greutate.

Alimentația mamei care alăptează?

În această secțiune a cursului îți vorbesc despre tot ce trebuie să știi legat de alimentația mamei care alăptează.Ce alimente poți consuma? Chiar există o listă de alimente interzise? Care sunt situațiile speciale legate de alimentație și alăptare?Am selectat întrebările pe acest subiect pe care le-am primit de-a lungul timpului de la mame, astfel încât tu să ai răspunsul la ele.

Diversificarea alimentației – când bebe e pregătit să mănânce și altceva decât lapte matern?

În acest capitol vei afla informațiile necesare pentru a diversifica corect alimentația bebelușului. Îți vorbesc despre vârsta optimă pentru a introduce alimentele solide, despre regulile unei diversificări fără stres, despre alimentele potrivite și despre semnele care arată că bebelușul tău este pregătit să mănânce și altceva decât lapte matern.

Întrebări frecvente de la mame?

Cele mai frecvente întrebări primite de la mame și viitoare mame. Și răspunsurile la acestea

BONUS! Frenurile restrictive și alăptarea

BONUS! Greva suptului

BONUS! Tot ce trebuie să știi despre colici și liniștirea bebelușilor

Impresii cursanți

5.0

Total 3 Ratings

5
3 evaluări
4
0 evaluare
3
0 evaluare
2
0 evaluare
1
0 evaluare

Un curs foarte util mai ales pentru mamicile la primul bebeluș. Multumesc

Frumos curs. Am găsit răspunsuri la întrebări ce ma frământau.

Mi-a placut mult subiectul si prezentarea acestui curs, am aflat multe informatii importante despre alăptare, siatematizate clar si convingator! Multumesc!

50 lei

Materialul include

 • Materiale video prietenoase și ușor de parcurs despre tot ce trebuie să știe un viitor părinte în legătură cu alăptarea. De dinainte de naștere și până la diversificare și înțărcare.
 • Infografice ce pot fi descărcate
 • Acces pe viață la suport live prin grup de Facebook dedicat celor care parcurg sau au parcurs cursul
 • Posibilitatea de a adresa întrebări direct din platformă, pe măsură ce parcurgi cursul.

Cerințe

 • Cui se adresează acest curs? Cursul se adresează părinților și viitorilor părinți interesați de alăptare și hrănirea cu lapte matern a bebelușilor. Este recomandat să accesați acest curs din timpul sarcinii, astfel încât să vă pregătiți mai bine pentru momentul întâlnirii cu bebe.
 • Cum pot cumpăra cursul? Pentru a cumpăra cursul apasă butonul Adaugă în coș , creează contul, completând datele solicitate. Odată cu efectuarea plății vei primi factura pe mail și accesul la cursul cumpărat, în contul tău de utilizator.
 • Cum se face plata? Plata se face online, cu cardul, o singură data, în momentul cumpărării. Tranzacția este sigură, se realizează prin intermediul celui mai mare procesator international de plăți online din lume.
 • Cât timp poate fi urmări cursul? Ai acces la curs timp de 7 zile de la momentul plății. Am gândit acest sistem de acces extins, astfel încât să beneficiezi cât mai mult de pe urma informațiilor din curs.
 • De pe ce dispozitive poate fi urmărit cursul? Cursul poate fi urmărit de pe mobil, tabletă, laptop sau chiar smart TV, cu conexiune la Internet. Recomand conexiune wi-fi.
 • Nu sunt mulțumită de curs. Pot primi banii înapoi? Am încredere că acest curs vă va mulțumi pe deplin și vă va fi de un real ajutor. Pe de altă parte aveți posibilitatea de a vă răzgândi și de a primi banii înapoi dacă nu sunteți mulțumită de cursul cumpărat, dacă ne notifici în termen de 2 ore de la achiziția accesului la curs.

Descoperă cursurile “Școala de părințeală”