5.00
(3 Evaluări)

“Școala de alăptare” curs de alăptare online

Listă cu preferințe Partajează
Partajează cursul
Legătură la pagină
Partajează pe media socială

Despre curs

“Școala de alăptare” curs online de alăptare

Cel mai amplu curs de alăptare din România. Disponibil online, ușor de parcurs, oricând dorești. Informație bazată de dovezi științifice, prezentată pe înțelesul tuturor.

 Sunt Andreea Ola, sunt mamă a doi copii, consultant în alăptare IBCLC și psiholog.  Am creat acest curs pornind de la întrebările și provocările celor câteva sute de părinți cu care am interacționat în ultimii peste 5 ani, în calitate de consultant în alăptare certificat internațional IBCLC.

 Mi-am dorit ca informația cuprinsă în el să fie atent aleasă și adaptată nevoilor părinților, astfel încât să găsești răspuns la toate întrebările despre alăptare și hrănirea bebelușului și să ai nevoie de cât mai puțin sprijin în alăptare după naștere. Poți vedea mai jos, câteva video-uri gratuite din curs.

Și pentru că nu vreau să fii singură, prin  parcurgerea cursului te poți alătura unei comunități de părinți ce împărtășesc aceleași gânduri ca și tine. Astfel încât să ai parte de susținere și după ce naști și de acces gratuit la evenimente, informație exclusivă și răspunsuri la întrebările tale de pe urma parcurgerii cursului.

Te felicit că investești în educația ta de părințeală și îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu alături în această călătorie.

Deși cursul se numește Școala de alăptare, la finalul său eu voi fi singura care va primi o notă, asta în măsura în care dorești să îmi spui părerea ta despre curs. Pe tine te invit să parcurgi cursul în ritmul în care îți dorești. Ai posibilitatea să îmi adresezi întrebări și aștept să te cunosc live, pe grupul de Facebook dedicat.

„Școala de părințeală” – un proiect În brațe la mami!

Arată mai multe

Ce vei învăța?

  • Cursul meu te va ajuta să te pregătești pentru alăptare, să ai un start corect în alăptare și să continui alăptarea atâta timp cât îți dorești.
  • Îți e teamă că nu vei avea suficient lapte? Ai auzit povești de alăptare care te-au speriat? Primești sfaturi diferite și contradictorii legate de viața alături de bebe? Cursul își va da încredere și răspunsuri corecte.
  • Cursul conține video-uri înregistrate, pe care le poți parcurge ușor și rapid, în ce ordine dorești.
  • Poți accesa acest curs de pe telefon, tabletă sau smart TV, oriunde și oricând, timp de 7 zile de la data cumpărării. Nu e nici măcar nevoie să te dai jos din pat sau să îți dai jos pijamalele.
  • Îți voi răspunde la întrebările și neclaritățile pe care le ai, deoarece îmi poți adresa întrebări direct din platforma de curs. Ne putem vedea și auzi live pe grupul de Facebook dedicat.

Conținut curs

Bine te-am găsit!
Bine te-am găsit!

Decizia de a alăpta

Durata alăptării
În acest capitol vă vorbesc despre durata optimă a alăptării și despre ce înseamnă alăptarea exclusivă, recomandată e principalele organizații din domeniul sănătății pediatrice și materne.

Cum te poți pregăti pentru alăptare?

Începuturile în alăptare

Atașarea și poziționarea la sân

Cum îmi dau seama că bebelușul meu se hrănește corect?

Alăptare și stil de viață
Alăptare și stil de viață

Probleme ale sânilor în timpul alăptării și soluții pentru acestea

Greutatea bebelușului alăptat
Veți auzi și veți citi multe despre cât trebuie să ia în greutate un bebeluș în primele săptămâni și luni de viață.În acest capitol din curs am inclus informațiile corecte și relevante pentru bebelușul alăptat.Totodată, regăsiți și informații utile pentru a proteja / crește lactația și pentru a hrăni bebelușul atunci când acesta nu ia suficient de bine în greutate.

Alimentația mamei care alăptează
În această secțiune a cursului îți vorbesc despre tot ce trebuie să știi legat de alimentația mamei care alăptează.Ce alimente poți consuma? Chiar există o listă de alimente interzise? Care sunt situațiile speciale legate de alimentație și alăptare?Am selectat întrebările pe acest subiect pe care le-am primit de-a lungul timpului de la mame, astfel încât tu să ai răspunsul la ele.

Diversificarea alimentației – când bebe e pregătit să mănânce și altceva decât lapte matern
În acest capitol vei afla informațiile necesare pentru a diversifica corect alimentația bebelușului. Îți vorbesc despre vârsta optimă pentru a introduce alimentele solide, despre regulile unei diversificări fără stres, despre alimentele potrivite și despre semnele care arată că bebelușul tău este pregătit să mănânce și altceva decât lapte matern.

Întrebări frecvente de la mame
Cele mai frecvente întrebări primite de la mame și viitoare mame. Și răspunsurile la acestea

BONUS! Frenurile restrictive și alăptarea

BONUS! Greva suptului

BONUS! Tot ce trebuie să știi despre colici și liniștirea bebelușilor

Evaluări și recenzii de la cursanți

5.0
Total 3 evaluări
5
3 evaluări
4
o evaluare
3
o evaluare
2
o evaluare
1
o evaluare
LD
acum 3 ani
Un curs foarte util mai ales pentru mamicile la primul bebeluș. Multumesc
GM
acum 3 ani
Frumos curs. Am găsit răspunsuri la întrebări ce ma frământau.
Mi-a placut mult subiectul si prezentarea acestui curs, am aflat multe informatii importante despre alăptare, siatematizate clar si convingator! Multumesc!

Cursuri online “Școala de părințeală”