5.00(2)

„Înțărcare cu blândețe” curs de înțărcare online

Despre curs

Până și cele mai frumoase povești au un final. Până și alăptarea. Fie că faci sau nu ceva pentru a-i pune punct, la un moment dat se va finaliza, iar relația minunată construită va trece într-o altă etapă.Dacă ești una din mamele interesate de felul în care se produce înțărcarea, de momentul potrivit pentru a înțărca, de strategii practice de înțărcare cu respect pentru copil haide să povestim despre asta.Vom aborda povestea înțărcării atât din perspectiv mamei, cât și din cea a copilului pentru a crea scenariul care să respecte ritmul fiecăruia. Voi vorbi despre cum se vede înțărcarea din perspectiva mamei, a consultantului în alăptare dar și a psihologului.

Descriere

„Înțărcare cu blândețe” curs online de înțărcare

Cel mai amplu curs de înțărcare din România. Disponibil online, ușor de parcurs, oricând dorești. Informație bazată de dovezi științifice, prezentată pe înțelesul tuturor.

 

Sunt Andreea Ola, sunt mamă a doi copii, consultant în alăptare IBCLC și psiholog.  Am creat acest curs pornind de la întrebările și provocările celor câteva sute de părinți cu care am interacționat în ultimii peste 5 ani, în calitate de consultant în alăptare certificat internațional IBCLC.

Mi-am dorit ca informația cuprinsă în el să fie atent aleasă și adaptată nevoilor părinților, astfel încât să găsești răspuns la toate întrebările despre înțărcare și hrănirea bebelușului și să ai nevoie de cât mai puțin sprijin.

Te felicit că investești în educația ta de părințeală și îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu alături în această călătorie!

Îți voi vorbi despre înțărcare din mai multe perspective: ca psiholog și specialist în dezvoltarea emoțională a copiilor de vârstă mica, dar și ca specialist în alăptare certificat IBCLC. Adaugă la asta, empatia mamei de doi copii, confruntată cu provocări diverse.

În acest curs de înțărcare am reunit informații de bază, esențiale despre ceea ce presupune procesul de înțărcare. Dar și informații despre pragurile de dezvoltare psihologică prin care trece copilul tău în primii ani de viață și modul în care acestea se reflectă în renunțarea graduală la hrănirea la sân .

Acest curs de înțărcare nu este doar despre cum să înțarci, despre strategii de a renunța la alăptare ci și despre cum se dezvoltă emotional copilul tău, despre cum poți să îi fi alături în călătoria fascinantă pe care o parcurgeți împreună.

Acest curs este potrivit pentru tine dacă ai în vedere o înțărcare graduală ce respectă ritmul tău și al copilului. Prin intermediul acestui curs vei avea acces pe viață la un grup special de Facebook, destinat exclusiv celor care au urmărit cursul.

Informațiile din cadrul cursului sunt bazate pe dovezi științifice, iar soluțiile sunt probate în lucrul cu zeci de familii în ultimii cinci ani.

Școala de părințeală” – un proiect În brațe la mami!

Ce voi învăța?

 • Ar trebui să încep să înțarc? Când?
 • Înțărcare cu blândețe sau autoînțărcare? Ce mi se potrivește?
 • Reîntoarcerea la muncă
 • Începerea creșei sau a grădiniței.
 • Particularitățile psihologice ale copilului la vârsta de înțărcare
 • Particularitățile emoționale ale mamei care înțarcă
 • Strategii concrete de înțărcare și cum funcționează ele

Subiecte pentru acest curs

39 Lecții01h

Bine te-am găsit!

Ce este înțărcarea?

Cât ar trebui să alăptăm și când înțărcăm?

De câte feluri e înțărcarea?

„Mi se spune că e obligatoriu să înțarc” – mituri despre înțărcare?

Acest capitol al cursului este dedicat acelor mame cărora li se spune că trebuie să înțarce, dar ele și copiii ar dori să continue alăptarea."Nu vreau să înțarc dar mi se spune că ar trebui să o fac..."Multe mame se regăsesc în acest scenariu. Presiunea celor din jur în direcția înțărcării este mare, iar mama se simte confuză și își pune la îndoială decizia de a continua alăptarea. În astfel de situații sfatul meu este să vă ascultați instinctul. Relația de alăptare presupune o legătură directă și puternică între mamă și copil. Această legătură s-a construit între mamă și copil, nu între mamă și restul societății. Drept urmare, decizia de înțărcare le aparține celor doi, mama și copilul știind când este momentul potrivit pentru a se opri.

Dezvoltarea emoțională a copilului tău (0-3 ani)?

În acest capitol îți vorbesc despre dezvoltarea emoțională a copilului tău pe parcursul primilor trei ani de viață, ani esențiali pentru dezvoltarea "arhitecturii" creierului său.Sunt totodată anii în care se pun bazele felului în care copilul se raportează la relațiile cu sine și cu ceilalți.

Cum pot înțărca cu blândețe? (soluții practice)

Ce se întâmplă după înțărcare?

BONUS! Tot ce trebuie să știi despre situația în care înțarci brusc

Cum ai grijă de sănătatea sânilor tăi, după înțărcare?

Resurse utile în procesul de înțărcare

Impresii cursanți

5.0

Total 2 Ratings

5
1 evaluare
4
0 evaluare
3
0 evaluare
2
0 evaluare
1
0 evaluare

Foarte utile și prețioase informațiile din cadrul acestui curs! Am încredere totala și recomand cu mare drag pe Dna. Andreea Ola(care acum 1 an si 4 luni m-a ajutat sa reușesc alăptare exclusiva la san) Acum tot cu ajutorul informațiilor sale, sper sa reușesc o intarca re blândă!

Ma bucur ca am putut gasi acest curs. Am dobandit informatii pe care cu siguranta nu le primeam. Foarte bine structurat. Nu regret achizitia ...

150 lei

Materialul include

 • Materiale video & text ușor de parcurs despre tot ce trebuie să știe un părinte în legătură cu înțărcarea.
 • Infografice ce pot fi descărcate
 • Acces pe viață la suport live prin grup de Facebook dedicat celor care parcurg sau au parcurs cursul
 • Posibilitatea de a adresa întrebări direct din platformă, pe măsură ce parcurgi cursul.

Cerințe

 • Cui se adresează acest curs? Cursul se adresează părinților și viitorilor părinți interesați de intarcarea cu blandete. Este recomandat să accesați acest curs din timp, astfel încât să vă pregătiți mai bine pentru momentul potrivit pentru acest proces.
 • Cum pot cumpăra cursul? Pentru a cumpăra cursul apasă butonul Adaugă în coș , creează contul, completând datele solicitate. Odată cu efectuarea plății vei primi factura pe mail și accesul la cursul cumpărat, în contul tău de utilizator.
 • Cum se face plata? Plata se face online, cu cardul, o singură data, în momentul cumpărării. Tranzacția este sigură, se realizează prin intermediul celui mai mare procesator international de plăți online din lume.
 • Cât timp poate fi urmări cursul? Ai acces la curs timp de 7 zile de la momentul plății. Am gândit acest sistem de acces extins, astfel încât să beneficiezi cât mai mult de pe urma informațiilor din curs.
 • De pe ce dispozitive poate fi urmărit cursul? Cursul poate fi urmărit de pe mobil, tabletă, laptop sau chiar smart TV, cu conexiune la Internet. Recomand conexiune wi-fi.
 • Nu sunt mulțumită de curs. Pot primi banii înapoi? Am încredere că acest curs vă va mulțumi pe deplin și vă va fi de un real ajutor. Pe de altă parte aveți posibilitatea de a vă răzgândi și de a primi banii înapoi dacă nu sunteți mulțumită de cursul cumpărat, dacă ne notifici în termen de 2 de ore de la achiziția accesului la curs.

Descoperă cursurile “Școala de părințeală”