Ești părinte sau viitor părinte interesat de alăptare, somnul bebelușilor sau înțărcare? Sunt Andreea Ola, consultant în alăptare IBCLC și psiholog. Mă bucur să te cunosc! Am creat pentru tine trei cursuri speciale. Oricare dintre ele poate fi accesat online, în ritmul tău, acolo unde dorești. Nu ești constrâns de o oră anume, nu trebuie să ieși din casă.

Fiecare curs cuprinde un set de video-uri ușor de văzut, texte și materiale ce pot fi descărcate de tine. Îmi poți adresa întrebări direct din curs și odată ce ai cumpărat cursul ne vedem live, săptămânal într-un grup de Facebook dedicat.

Accesul la curs este simplu. Plata o poți face online, cu cardul, la fel ca într-un magazin online. Odată achitat cursul ai acces imediat la video-urile și materialele din cadrul lui, timp de 7 zile. Primești și codul de acces spre grupul secret de Facebook, unde continuăm seria cursurilor gratuite prin live-uri săptămânale.

Intrebari si raspunsuri

Cui se adresează cursurile?

Cursurile se adresează părinților și viitorilor părinți interesați de alăptare și hrănirea cu lapte matern a bebelușilor, de modul in care dorm copiii si de intarcare. Este recomandat să accesați acest curs inca din timpul sarcinii, astfel încât să vă pregătiți mai bine pentru momentul întâlnirii cu bebe.

Cum pot cumpăra cursul?

Pentru a cumpăra cursul apasă butonul ADAUGA IN COS , crează contul, completând datele solicitate. Odată cu efectuarea plății vei primi factura și accesul la cursul cumpărat, în contul tău de utilizator.

Cum se face plata?

Plata se face online, cu cardul, o singură data, în momentul cumpărării. Tranzacția este sigură , se realizează prin intermediul celui mai mare procesator international de plăți online din lume. Rabursarea se face in termen de 24h

Pot să fac acest curs cadou?

Poți cumpăra accesul la acest curs sub formă de Voucher cadou, destinatarul cursului urmând să aibă acces la curs după efectuarea plății de către tine.

Cât timp poate fi urmărit cursul?

Ai acces la curs timp de 7 zile. Am gândit acest sistem de acces extins, astfel încât să beneficiezi de pe urma informațiilor din curs mai mult timp! După acea perioada nu vei mai avea acces la materialele din curs dar ramanem in legatura pe grupul dedicat exclusiv celor care au cumparat cursul. Live-uri saptamanale, intrebari si raspunsuri la orice problema !

De pe ce dispositive poate fi urmărit cursul?

Cursul poate fi urmărit de pe mobil, tabletă, laptop sau chiar smart TV, cu conexiune la Internet.

Nu sunt mulțumită de curs. Pot primi banii înapoi?

Da! Am încredere că acest curs vă va mulțumi pe deplin și vă va fi de un real ajutor. Pe de altă parte aveți posibilitatea de a vă răzgândi și de a primi banii înapoi dacă nu sunteți mulțumită de cursul cumpărat, dacă ne notifici în termen de 2 ore de la achiziția accesului la curs. Desigur in urma unei analize, daca a fost sau nu vizionat cursul 🙂

Cumpără cursuri “Școala de părințeală”