Articol scris de
Consultant în alăptare IBCLC, psiholog

Acest articol a fost revizuit in iunie 8th, 2020 la ora 10:30 am


Nu îmi plac imaginile cu animale la grădina zoologică, dar acestea sunt speciale. Ca și povestea de alăptare în public a Gemmei Copeland, care a primit încurajări de a alăpta într-un loc inedit, o grădină zoologică.

Gemma Copeland vizita Grădina Zoologică Schoenbrunn din Viena când a luat o pauză pentru a-și alăpta bebelușul. S-a așezat lângă sectorul in care stăteau urangutanii.
Ce credeți că s-a întâmplat? Ceva minunat. Unul din urangutani s-a apropiat și a rămas alături de cei doi pe parcursul alăptării, mângâind din priviri mama și copilul.

Alaptare gorila

“Astăzi am primit sprijin în alăptare într-unul din cele mai neașteptate locuri, cel mai incredibil moment din viața mea, care m-a făcut să plâng.

Am vizitat Grădina Zoologică Schoenbrunn din Viena în timpul unei mini-vacanțe cu partenerul meu și cu fiul meu. La finalul zilei ne-am strecurat să vedem urangutanii care se jucau fericiți și m-am apropiat de fereastră pentru a-i vedea de-aproape, m-am așezat pe jos, lângă fereastră astfel încât băiețelul să poată vedea urangutanul aflat la 2 metri distanță. Urangutanul s-a ridicat,, a luat o bucată de pânză spre fereastră și s-a așezat lângă mine. S-a uitat direct în ochii mei, apoi a ridicat mâna, ca și cum ar fi vrut să îmi atingă fiul. Eram deja uimită de această creatură frumoasă.

Fiul meu vroia să mănânce și cum era liniște, l-am hrănit acolo. Felul în care urangutanul a reacționat mi-a tăiat răsuflarea, se uita la mine, apoi la fiul meu și tot așa. A stat cu mine timp de aproape jumătate de oră, mângâind geamul și stând lângă mine ca și cum vroia să mă susțină și să mă protejeze.

A trebuit să share-uiesc asta deoarece am fost extrem de uimită, poate că suntem la câteva specii distanță dar alăptarea ne-a unit astăzi, într-un moment unic în viață, ce va rămâne cu mine pentru totdeauna. De asemenea, sunt incredibil de norocoasă că partenerul meu a surprins toate acestea într-un video”


Foto Gemma Copeland

 

 

 

Cursuri online pentru parinti si viitori parinti

Fiecare curs cuprinde un set de video-uri ușor de văzut, texte și materiale utile. Îmi poți adresa întrebări direct din curs.

Accesul la curs este simplu. Plata o poți face online, cu cardul, la fel ca într-un magazin online. Odată achitat cursul ai acces imediat la video-urile și materialele din cadrul lui, timp de 7 zile.

Va recomand sa cititi si ...

Despre mine

guest
Numele tau
Adresa ta de email
Adresa site-ului tau
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Cumpără cursuri “Școala de părințeală”