Articol scris de
Consultant in alaptare IBCLC, psiholog


Am plecat la munte în căutarea zăpezii mult dorite. Am ales pentru bulgăreală și distracție în familie, hainele din noua colecție de iarnă TEX de la Carrefour.

Îți povestesc cum ne-am distrat în localitatea aflată la cea mai mare altitudine din țară și îți prezint hainele marca TEX care prin confort, calitate și preț au răspuns pe deplin nevoilor familiei noastre.

În Brașov a fost cald și a plouat torențial zilele acestea. În totală contradicție cu dorința celor mici de a se da cu sania și de a-și consuma energia bulgărindu-se.

Așa că am pornit spre localitatea aflată la cea mai mare altitudine din România, Fundata.Ce am pus în bagaj din colecția TEX de iarnă?

Pentru scurta vacanță am ales haine confortabile și călduroase din noua colecție TEX de la Carrefour, numai bune de făcut îngerași în zăpadă, de bătaie cu bulgări și săniuș.

Băieții mei sunt în acea etapă în care sunt fani haine army și colecția TEX mi-a fost de mare ajutor în a-i convinge să pună ceva călduros pe ei.

Băieții și-au ales geci de camuflaj, eu am avut grijă să le pun în bagaj pantalonii impermeabili, cizmele de zăpadă, mănușile și căciulile.

Pentru mine am ales geaca tip parka din colecția de iarnă și gluga cu blăniță mi-a fost de folos când a început să ningă.

Noua colecție de iarnă TEX de la Carrefour

Verdictul final? Hainele din noua colecție TEX au un raport calitate preț excelent: niciun picioruș ud, niciun degețel înghețat, niciun copil care să se plângă de frig.

Doar seara ne-a trimis în casă, la o cană de ceai fierbinte.

Noua colecție de iarnă poate fi găsită online și în magazinele Carrefour

Știi ce îmi place cel mai mult la hainele din gama TEX? Hainele sunt create sustenabil, cu grijă față de natură, fiind realizate inclusiv din bumbac organic, textile reciclate sau poliester produs din PET reciclat.

Hainele din noua colecție TEX pot fi cumpărate în Carrefour, dar și online.

Ai livrare gratuită prin Click & Collect sau la comenzi mai mari de 150 de lei, cu livrare oriunde în România și posibilitatea de retur gratuit.


Despre Andreea Ola
Sunt consultant în alăptare IBCLC și psiholog. Scriu cu seriozitate despre alăptare, diversificare, somnul bebelușilor și psihologia lor. Abordez cu umor, episoade din viața mea de mamă. Poți afla mai multe despre pregătirea mea profesională in acesta pagina.
Proiectul "În brațe la mami" a pornit din dorința de a ajuta părinții din România să poată lua decizii informate despre alăptare și creșterea bebelușilor. Dacă simți că ai nevoie de un specialist alături de care să înfrunți fricile și care să te ajute să îți descoperi puterile, contactează-mă si stabileste o consiliere online.

Poți ajuta și tu, distribuind materialele gratuite de pe acest site, unui părinte ce are nevoie de informații corecte sau de sprijin în părințeală. Cu siguranță îți va mulțumi!
Subscribe
Notify of
guest
Numele tau
Adresa ta de email
Adresa site-ului tau

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Cursuri online “Școala de părințeală”