Articol scris de
Consultant in alaptare IBCLC, psiholog


Acesta nu este un curs obișnuit de 🤱alăptare🤱 în care afli doar despre fiziologia lactației, despre cât de important este laptele matern și cât de natural este să alăptezi. Vom vorbi și despre asta dar important este ca la final să pleci cu soluții practice care să te ajute să reușești în alăptare, chiar și fără vizita unui consultant în alăptare.

✅ Cum să te pregătești pentru alăptare încă din timpul sarcinii și cum să îți stabilești propriile obiective în alăptare?

✅ Cum să ai parte de startul cel mai bun posibil în alăptare, în funcție de spitalul în care naști, de tipul nașterii și de povestea voastră personală?

✅ Care e cea mai potrivită poziție de alăptare pentru tine și care sunt soluțiile pentru cele mai comune provocări de care ai auzit (ragade, „furia laptelui”, canale blocate, bebeluș care „nu se satură”)?

✅ Ce e adevărat și care sunt miturile false din alăptare? (alimentația mamei, medicație și alăptare, bebeluși independenți, somn și odihnă, puseuri de creștere etc)

➡️ În cadrul cursului vom oferi răspuns la întrebările cele mai comune pe care le au viitorii părinți și vom oferi soluții practice pentru cele mai frecvente teme legate de alăptare (atașare și poziționare corecte la sân, probleme ale sânilor ce pot apărea în timpul alăptării, cum ne dăm seama că bebelușul se satură, pașii pentru a alăpta exclusiv, alternative la biberon, fren restrictiv, ce (nu) trebuie să își cumpere mama care alăptează?).➡️ Vom avea posibilitatea să exersăm poziții de alăptare cu manechine de alăptare, replici fidele ale unor bebeluși nou-născuți.

➡️ Cursul va acoperi și aspecte de parenting specifice perioadei de bebelușie: puseuri de de creștere și dezvoltare mentală, parentaj pe timpul nopții, liniștirea bebelușului și stimularea dezvoltării mentale și emoționale.

CINE SUNT EU?

Sunt Andreea Ola, consultant în alăptare certificat internațional IBCLC și psiholog. Scriu pe www.inbratelamami.ro sunt speaker pe teme de alăptare, parentaj 0-3 ani și somnul copilului și formator pentru viitori consultanți în alăptare. Dar înainte de toate sunt mama a doi copii. Am ajuns în acest punct datorită lor și a provocărilor cu care m-am confruntat în alăptarea primului copil.

ACEST CURS ESTE PENTRU TINE:

✅ Dacă vrei să afli informații corecte despre alăptare, bazate pe dovezi științifice, prezentate de un consultant în alăptare certificat internațional IBCLC cu experiență în sprijinirea mamelor

✅ Dacă vrei o pregătire practică despre alăptare, nu doar una teoretică

✅ Dacă vrei să pleci de la curs cu o „trusă de prim ajutor” plină de soluții pentru cele mai comune provocări întâlnite de mame în alăptare.

✅ Dacă ești printre viitoarele mame care se tem de alăptare mai mult decât de nașterea propriu-zisă, dacă ai auzit numai povești nefericite sau ai avut chiar tu o poveste de alăptare anterioară, plină de provocări

✅ Dacă ai aflat atât de multe informații contradictorii despre alăptare încât nu mai poți să faci diferența dintre mit și realitate

ÎNSCRIERE ȘI COSTURI:

Preț: 150 de lei. Participanții vor primi suport de curs, prăjituri și băuturi nonalcoolice.
Durata cursului: 3 ore
Locație: Băcănia Dulce, Strada Baba Novac Nr 8, Brașov

Pentru a vă înscrie e necesar să completați formularul de mai jos

Formular de inscriere la curs


  Tot ce trebuie să știi despre alăptare


  Plata onlinePlata la curs


  Despre Andreea Ola
  Sunt consultant în alăptare IBCLC și psiholog. Scriu cu seriozitate despre alăptare, diversificare, somnul bebelușilor și psihologia lor. Abordez cu umor, episoade din viața mea de mamă. Poți afla mai multe despre pregătirea mea profesională in acesta pagina.
  Proiectul "În brațe la mami" a pornit din dorința de a ajuta părinții din România să poată lua decizii informate despre alăptare și creșterea bebelușilor. Dacă simți că ai nevoie de un specialist alături de care să înfrunți fricile și care să te ajute să îți descoperi puterile, contactează-mă si stabileste o consiliere online.

  Poți ajuta și tu, distribuind materialele gratuite de pe acest site, unui părinte ce are nevoie de informații corecte sau de sprijin în părințeală. Cu siguranță îți va mulțumi!
  Subscribe
  Notify of
  guest
  Numele tau
  Adresa ta de email
  Adresa site-ului tau

  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments

  Cursuri online “Școala de părințeală”