Articol scris de
Consultant in alaptare IBCLC, psiholog


Prietenii mei care au copii mici știu că orice mama care se respectă și are părul lung, lung are și coc. Eu îi zic cocul mummy bunny.Orice mama știe că așa e cel mai practic să stai cu părul și nici nu trebuie să îți mai faci coafura zi de zi, prinzi părul cu elastic și gata… Pentru prietenii care nu au copii și nici nu cunosc mame reale, le spun doar că se vor familiariza și ei cu această coafură când vor avea copii mici, asta dacă nu au văzut-o deja pe catwalk-uri (mă lasă memoria, nu știu la ce creator de modă am văzut asta, dar sigur era în revista Elle)…

Ei bine, cocul asta este omniprezent la mame. Se naște odată cu statutul de mama. Da da, confirm – am ieșit din sala de nașteri cu un coc în cap și cu un copil în brațe. De atunci suntem nedespărțiți. Am alăptat cu cocul de mamă, am dormit cu el, am mers cu el în concediu și probabil voi renunța la el când copiii vor fi mari.


Despre Andreea Ola
Sunt consultant în alăptare IBCLC și psiholog. Scriu cu seriozitate despre alăptare, diversificare, somnul bebelușilor și psihologia lor. Abordez cu umor, episoade din viața mea de mamă. Poți afla mai multe despre pregătirea mea profesională in acesta pagina.
Proiectul "În brațe la mami" a pornit din dorința de a ajuta părinții din România să poată lua decizii informate despre alăptare și creșterea bebelușilor. Dacă simți că ai nevoie de un specialist alături de care să înfrunți fricile și care să te ajute să îți descoperi puterile, contactează-mă si stabileste o consiliere online.

Poți ajuta și tu, distribuind materialele gratuite de pe acest site, unui părinte ce are nevoie de informații corecte sau de sprijin în părințeală. Cu siguranță îți va mulțumi!
Subscribe
Notify of
guest
Numele tau
Adresa ta de email
Adresa site-ului tau

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Cursuri online “Școala de părințeală”