Articol scris de
Consultant in alaptare IBCLC, psiholog


În brațe la mami Moș Crăciun🎅🏼 vine mai repede. Știe că îl așteptăm cu sacul plin de: baghete magice, mâini în plus, puterea ne a dedubla și alți unicorni. În drum spre casele tuturor graviduțelor, mamelor și copilașilor a lăsat și pe la mine ceva ⭐️🎄⭐️ un curs online de somn ☃️GRATUIT☃️ la achiziția cursului online de alăptare⭐️🎄⭐️
 
Darurile se termină repede, cam în 3 zile (13-16 decembrie). Pentru a le primi introduceți codul CADOU, la secțiunea Cupoane, înainte de a finaliza solicitarea de primire a cadoului.
 
Cele două cursuri video sunt ideale pentru viitoare mame și mame la început de drum.
 
Cursul de alăptare cuprinde peste 4 ore de informații pregătitoare despre alăptare, selectate de mine, Andreea Ola IBCLC, pentru a vă asigura startul corect în alăptare și continuarea ei atât cât vă doriți.
 
Cursul vă oferă toate informațiile necesare despre 🧚‍♀️cum să vă pregătiți pentru a alăpta,🧚‍♀️ despre primele zile și săptămâni cu bebelușul, dar și despre 🧚‍♀️diversificare, 🧚‍♀️pași spre înțărcare și 🧚‍♀️provocări speciale cu care se poate întâlni o mamă ce alăptează (probleme ale sânilor și rezolvarea lor, creșterea lactației, fren lingual restrictiv)
 
Cursul de somn, cel mai căutat curs de către mamele cu care colaborez, vine drept CADOU. El vă oferă peste 4 ore de informații bazate pe dovezi, despre somnul bebelușilor 0-12 luni. E o incursiune necesară în lumea somnului celor mici, pe care vă recomand să o faceți încă din sarcină.
 
Accesul la cursuri este individual, timp de 7 zile din momentul achiziției. Dacă doriți să dăruiți cele două cursuri unei persoane dragi, scrieți-mi mesaj privat. Ambalăm tptul sub formă de cadou virtual, pe care destinatarul să îl poată accesa când dorește.
 

Despre Andreea Ola
Sunt consultant în alăptare IBCLC și psiholog. Scriu cu seriozitate despre alăptare, diversificare, somnul bebelușilor și psihologia lor. Abordez cu umor, episoade din viața mea de mamă. Poți afla mai multe despre pregătirea mea profesională in acesta pagina.
Proiectul "În brațe la mami" a pornit din dorința de a ajuta părinții din România să poată lua decizii informate despre alăptare și creșterea bebelușilor. Dacă simți că ai nevoie de un specialist alături de care să înfrunți fricile și care să te ajute să îți descoperi puterile, contactează-mă si stabileste o consiliere online.

Poți ajuta și tu, distribuind materialele gratuite de pe acest site, unui părinte ce are nevoie de informații corecte sau de sprijin în părințeală. Cu siguranță îți va mulțumi!
Subscribe
Notify of
guest
Numele tau
Adresa ta de email
Adresa site-ului tau

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Cursuri online “Școala de părințeală”