Conținut curs
Durata alăptării
În acest capitol vă vorbesc despre durata optimă a alăptării și despre ce înseamnă alăptarea exclusivă, recomandată e principalele organizații din domeniul sănătății pediatrice și materne.
0/2
Atașarea și poziționarea la sân
0/1
Cum îmi dau seama că bebelușul meu se hrănește corect?
0/2
Greutatea bebelușului alăptat
Veți auzi și veți citi multe despre cât trebuie să ia în greutate un bebeluș în primele săptămâni și luni de viață.În acest capitol din curs am inclus informațiile corecte și relevante pentru bebelușul alăptat.Totodată, regăsiți și informații utile pentru a proteja / crește lactația și pentru a hrăni bebelușul atunci când acesta nu ia suficient de bine în greutate.
0/3
Alimentația mamei care alăptează
În această secțiune a cursului îți vorbesc despre tot ce trebuie să știi legat de alimentația mamei care alăptează.Ce alimente poți consuma? Chiar există o listă de alimente interzise? Care sunt situațiile speciale legate de alimentație și alăptare?Am selectat întrebările pe acest subiect pe care le-am primit de-a lungul timpului de la mame, astfel încât tu să ai răspunsul la ele.
0/2
Diversificarea alimentației – când bebe e pregătit să mănânce și altceva decât lapte matern
În acest capitol vei afla informațiile necesare pentru a diversifica corect alimentația bebelușului. Îți vorbesc despre vârsta optimă pentru a introduce alimentele solide, despre regulile unei diversificări fără stres, despre alimentele potrivite și despre semnele care arată că bebelușul tău este pregătit să mănânce și altceva decât lapte matern.
0/1
Întrebări frecvente de la mame
Cele mai frecvente întrebări primite de la mame și viitoare mame. Și răspunsurile la acestea
0/3
BONUS! Frenurile restrictive și alăptarea
0/1
BONUS! Greva suptului
0/1
BONUS! Tot ce trebuie să știi despre colici și liniștirea bebelușilor
0/1
“Școala de alăptare” curs de alăptare online
  Despre lecție

  Bun găsit!

  Numele meu este Andreea Ola. Sunt consultant în alăptare certificat internațional IBCLC din 2015. Locuiesc în Brașov și am doi băieți.  Experiența alăptării primului copil e cea care mi-a îndreptat pașii spre a deveni consultant în alăptare. În 2013 nu existau atât de multe informații corecte despre alăptare în România. Astfel că m-am confruntat cu provocări în alăptare care la vremea respectivă și-au găsit cu greu răspuns. A trebuit să caut informație în afara țării, să mă documentez din literatura de specialitate și în cele din urmă să îmi schimb viziunea legată de creșterea copiilor. Motivată să ajut și alte mame și viitoare mame, în 2015 am obținut certificarea internațională de consultant în alăptare IBCLC., în urma unui examen internațional și a peste 1000 de ore de practică.

  De-a lungul timpului am însoțit sute de părinți pe drumul alăptării, al diversificării, al somnului bebelușilor lor și al înțărcării. Am participat în calitate de speaker la conferințe pe aceste teme, la formarea viitorilor consultanți în alăptare și la susținerea hrănirii sănătoase a sugarului prin organizarea de grupuri gratuite de sprijin în comunitatea în care trăiesc.

  Te felicit că investești în educația ta de părințeală și îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu alături în această călătorie.

  Deși cursul se numește Școala de alăptare, la finalul său eu voi fi singura care va primi o notă, asta în măsura în care dorești să îmi spui părerea ta despre curs.

  Pe tine te invit să parcurgi cursul în ritmul în care îți dorești. Ai posibilitatea să îmi adresezi întrebări și aștept să te cunosc live, pe grupul de Facebook dedicat. 

   

  0% Finalizează

  Cursuri online “Școala de părințeală”