Conținut curs
Durata alăptării
În acest capitol vă vorbesc despre durata optimă a alăptării și despre ce înseamnă alăptarea exclusivă, recomandată e principalele organizații din domeniul sănătății pediatrice și materne.
0/2
Atașarea și poziționarea la sân
0/1
Cum îmi dau seama că bebelușul meu se hrănește corect?
0/2
Greutatea bebelușului alăptat
Veți auzi și veți citi multe despre cât trebuie să ia în greutate un bebeluș în primele săptămâni și luni de viață.În acest capitol din curs am inclus informațiile corecte și relevante pentru bebelușul alăptat.Totodată, regăsiți și informații utile pentru a proteja / crește lactația și pentru a hrăni bebelușul atunci când acesta nu ia suficient de bine în greutate.
0/3
Alimentația mamei care alăptează
În această secțiune a cursului îți vorbesc despre tot ce trebuie să știi legat de alimentația mamei care alăptează.Ce alimente poți consuma? Chiar există o listă de alimente interzise? Care sunt situațiile speciale legate de alimentație și alăptare?Am selectat întrebările pe acest subiect pe care le-am primit de-a lungul timpului de la mame, astfel încât tu să ai răspunsul la ele.
0/2
Diversificarea alimentației – când bebe e pregătit să mănânce și altceva decât lapte matern
În acest capitol vei afla informațiile necesare pentru a diversifica corect alimentația bebelușului. Îți vorbesc despre vârsta optimă pentru a introduce alimentele solide, despre regulile unei diversificări fără stres, despre alimentele potrivite și despre semnele care arată că bebelușul tău este pregătit să mănânce și altceva decât lapte matern.
0/1
Întrebări frecvente de la mame
Cele mai frecvente întrebări primite de la mame și viitoare mame. Și răspunsurile la acestea
0/3
BONUS! Frenurile restrictive și alăptarea
0/1
BONUS! Greva suptului
0/1
BONUS! Tot ce trebuie să știi despre colici și liniștirea bebelușilor
0/1
“Școala de alăptare” curs de alăptare online
    0% Finalizează

    Cursuri online “Școala de părințeală”