Conținut curs
Curs somnul copilului
Curs somnul copilului
0/1
„Somnul copilului” curs despre somnul bebelușilor
  Despre lecție

  Bun găsit!

  Numele meu este Andreea Ola. Sunt consultant în alăptare certificat internațional IBCLC din 2015 și psiholog. Locuiesc în Brașov și am doi băieți.  Experiența alăptării primului copil e cea care mi-a îndreptat pașii spre a deveni consultant în alăptare. În 2013 nu existau atât de multe informații corecte despre alăptare în România. Astfel că m-am confruntat cu provocări în alăptare care la vremea respectivă și-au găsit cu greu răspuns. A trebuit să caut informație în afara țării, să mă documentez din literatura de specialitate și în cele din urmă să îmi schimb viziunea legată de creșterea copiilor. Motivată să ajut și alte mame și viitoare mame, în 2015 am obținut certificarea internațională de consultant în alăptare IBCLC., în urma unui examen internațional și a peste 1000 de ore de practică.

  De-a lungul timpului am însoțit sute de părinți pe drumul alăptării, al diversificării, al somnului bebelușilor lor și al înțărcării. Am participat în calitate de speaker la conferințe pe aceste teme, la formarea viitorilor consultanți în alăptare și la susținerea hrănirii sănătoase a sugarului prin organizarea de grupuri gratuite de sprijin în comunitatea în care trăiesc.

  Te felicit că investești în educația ta de părințeală și îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu alături în această călătorie.

  Pe tine te invit să parcurgi cursul în ritmul în care îți dorești. Ai posibilitatea să îmi adresezi întrebări și aștept să te cunosc live, pe grupul de Facebook dedicat.

  0% Finalizează

  Cursuri online “Școala de părințeală”