Conținut curs
„Mi se spune că e obligatoriu să înțarc” – mituri despre înțărcare
Acest capitol al cursului este dedicat acelor mame cărora li se spune că trebuie să înțarce, dar ele și copiii ar dori să continue alăptarea."Nu vreau să înțarc dar mi se spune că ar trebui să o fac..."Multe mame se regăsesc în acest scenariu. Presiunea celor din jur în direcția înțărcării este mare, iar mama se simte confuză și își pune la îndoială decizia de a continua alăptarea. În astfel de situații sfatul meu este să vă ascultați instinctul. Relația de alăptare presupune o legătură directă și puternică între mamă și copil. Această legătură s-a construit între mamă și copil, nu între mamă și restul societății. Drept urmare, decizia de înțărcare le aparține celor doi, mama și copilul știind când este momentul potrivit pentru a se opri.
0/6
Dezvoltarea emoțională a copilului tău (0-3 ani)
În acest capitol îți vorbesc despre dezvoltarea emoțională a copilului tău pe parcursul primilor trei ani de viață, ani esențiali pentru dezvoltarea "arhitecturii" creierului său.Sunt totodată anii în care se pun bazele felului în care copilul se raportează la relațiile cu sine și cu ceilalți.
0/6
BONUS! Tot ce trebuie să știi despre situația în care înțarci brusc
0/2
Resurse utile în procesul de înțărcare
0/1
„Înțărcare cu blândețe” curs de înțărcare online
  Despre lecție

  Bun găsit!

  Numele meu este Andreea Ola. Sunt consultant în alăptare certificat internațional IBCLC din 2015 (recertificată în 2020) și psiholog. Locuiesc în Brașov și am doi băieți.  Experiența alăptării primului copil e cea care mi-a îndreptat pașii spre a deveni consultant în alăptare. În 2013 nu existau atât de multe informații corecte despre alăptare în România. Astfel că m-am confruntat cu provocări în alăptare care la vremea respectivă și-au găsit cu greu răspuns. A trebuit să caut informație în afara țării, să mă documentez din literatura de specialitate și în cele din urmă să îmi schimb viziunea legată de creșterea copiilor. Motivată să ajut și alte mame și viitoare mame, în 2015 am obținut certificarea internațională de consultant în alăptare IBCLC, în urma unui examen internațional și a peste 1000 de ore de practică.

  De-a lungul timpului am însoțit sute de părinți pe drumul alăptării, al diversificării, al somnului bebelușilor lor și al înțărcării. Am participat în calitate de speaker la conferințe pe aceste teme, la formarea viitorilor consultanți în alăptare și la susținerea hrănirii sănătoase a sugarului prin organizarea de grupuri gratuite de sprijin în comunitatea în care trăiesc.

  Te felicit că investești în educația ta de părințeală și îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu alături în această călătorie.

  Pe tine te invit să parcurgi cursul în ritmul în care îți dorești, în cele 7 zile de acces la curs. Ai posibilitatea să îmi adresezi întrebări și aștept să te cunosc live, pe grupul de Facebook dedicat exclusiv celor ce au urmărit acest curs

   

  0% Finalizează

  Cursuri online “Școala de părințeală”