Sunt foarte bucuroasă să pot scrie despre un eveniment pe care îl apreciez foarte mult și care se derulează chiar la noi în Brașov! Și are deja tradiție. Este vorba despre Conferința motivațională  M.A.M.A  (Mothers Are Mere Astonishing), organizată de Asociația Happy Moms, în data de 30 Martie, la hotel Kronwell, începând cu ora 18.00.

Opt femei minunate (plus alte invitate surpriză) vor vorbi despre eșec ca prim pas înainte. Ce este eșecul, care sunt cauzele lui, cât de ușor/dificil îl depășim și mai ales cum? Sunt câteva din subiectele menite să ne motiveze să ne urmăm cu pasiune propria menire. Vor lua cuvântul: Daniela Palade Teodorescu (Redactor șef revista Avantaje), Iuliana Tudor (imaginea simbol a postului naţional de televiziune), Carmen Ivanov  (trainer de dicţie și realizator programe la Radio Gold FM), Roxana Gabor Iliescu (jurnalist, family mediator, practician The Journey, formator, family and relationship coach), Irina Kuhlmann (professional senior business coach), Iulia Badea Gueritee (coordonator birou de presă reprezentanța CE în România), Mathilde Ghesea (designer vestimentar), Otilia Mantlers (instructor Parenting by Connection)

Ca și până acum, scopul subsidiar al Conferinței este strȃngerea de fonduri pentru proiectul Incubator de talente – educaţie nonmformală pentru tineri talentaţi din familii defavorizate, proiect dezvoltat și implementat de Asociația Happy Moms.

Conferința M.A.M.A este genul de eveniment care oferă mai mult decât promite. Pentru mine, participarea de anul trecut a fost o experiență în sine. O experiență de învățare,  o ocazie de networking, un prilej de delectare și rupere din rutina vieții de mamă și nu în ultimul rând o oportunitate de a contribui la susținerea unei cauze din comunitatea în care locuiesc. Dar cel mai mare câștig potențial e acela că prin exemplul personal al celor care vorbesc, se nasc mereu inițiative de genul “se poate”.

M-aș bucura să vă întâlnesc și anul acesta într-o atmosferă caldă, plină de conexiune și emoție, puternic încărcată de energie și feminitate, empatie, bucurie. Vor fi patru ore de experiențe inedite, emoționante, momente artistice și coffee break, binemeritate de mamele și femeile care înțeleg că informațiile autentice și personale, pot fi transmise într-un cadru relaxat, cald și armonios.

Participantele care achită taxa de participare până la data de 10 Martie beneficiază de tariful early bird de 50 de lei, începând cu data de 11 Martie contribuția pentru participarea le eveniment fiind de 70 de lei. Înscrierile se pot face pe site-ul evenimentului, http://www.happymoms.ro/mama-2017-brasov/, biletele putând fi de asemenea cumpărate și de la Librăria Șt. O. Iosif.

Despre Asociația Happy Moms

Misiunea Asociației Happy Moms este de a contribui la bunăstarea comunitătii, prin programe, poiecte, evenimente și campanii adresate mamelor, copiilor, tinerilor și a familiei în general.

Viziunea Asociației Happy Moms este că schimbarea vine din noi, și începe cu fiecare dintre noi, fiecare mamă fiind capabilă, cu bunăvointă, gânduri curate și voie bună, să genereze, să amplifice și să perpetuezeze schimbarea în comunitatea din care face parte.

Principalele proiecte sunt Școala antreprenorială pentru mame – pe 14 martie începe a treia ediție, rezultate concrete: 10 afaceri deazvoltate în 2 ani, Incubatorul de talente: tabără pentru copii talentați din familii defavorizate, rezultat concret: 9 copii din întreagă țara care și-au șlefuit abilitățile în domeniul picturii și Business kid – educație financiară și antreprenorială pentru copii – rezultate conmcrete: zeci de copii care au beneficiat de ateliere pe teme de antreprenoriat.

Sunt psiholog și consultant în alăptare acreditat internațional IBCLC din Brașov. Ariile mele de interes sunt: psihologia perinatală și psihologia copilului mic, somnul copilului alăptat, relactarea, frenurile restrictive și mecanismele disfuncționale de supt, alăptarea în contextul reîntoarcerii la muncă.

Pentru mai multe informații citește și despre mine | Experiență  dar și specializări.

Dacă vrei mai multe informații despre alăptare dă Like paginii Inbratelamami.

În cazul în care dorești o consultație în alăptare folosește pagina de contact sau alătură-te comunitații din grupul de sprijin In brate la mami – sprijin in alaptare.

Implica-te in discutie, lasa un comentariu

avatar