Articol scris de
Consultant in alaptare IBCLC, psiholog


Cum arata rosiile cancerigene? Daca va uitati prin piete, majoritatea rosiilor sunt tuguiate.

Asta e semn ca fie samanta este modificata genetic, fie rosiile au fost stimulate / tratate excesiv (de regula prin substante administrate in concentratii ilegal de mari sau prin substante neavizate pentru legumicultura, ex: Ethrel care e avizat pentru pomicultura dar se foloseste ilegal si in legumicultura insa pentru a-si face efectul trebuie depasite concentratiile, ceea ce transforma produsul intr-un „biohazard” pentru organismul uman).Sa mai zica cineva de „taranii” care vand in piata…   Poate nu stiti cum „cresc” taranii produsele destinate vanzarii in piete (din pacate aruncand fara discriminare cu cantitati excesiv de mari de erbicide.Am avut curiozitatea asta inainte sa incep diversificarea si discutand cu legumicultori cu diploma, cu specialisti in permacultura si cu producatori bio am ajuns la concluzia ca daca nu ai bani de legume / fructe certificate ecologic, mai bine cumperi legume si fructe de la o statie legumicola ce respecta cantitatile de erbicide / pesticide, decat de la asa zisii „tarani” care numai tarani nu mai sunt). In niciun caz acesti „tarani” nu cresc produsele asa cum le cresteau bunicii nostri in gradina, pentru consumul propriu si nu pentru bani.

Iata si un interviu foarte interesant:

Cititi si:

  • https://dr-gheorghe-mencinicopschi.blogspot.ro/2012/07/atentie-la-rosiile-cu-mot-tuguiate/

Despre Andreea Ola
Sunt consultant în alăptare IBCLC și psiholog. Scriu cu seriozitate despre alăptare, diversificare, somnul bebelușilor și psihologia lor. Abordez cu umor, episoade din viața mea de mamă. Poți afla mai multe despre pregătirea mea profesională in acesta pagina.
Proiectul "În brațe la mami" a pornit din dorința de a ajuta părinții din România să poată lua decizii informate despre alăptare și creșterea bebelușilor. Dacă simți că ai nevoie de un specialist alături de care să înfrunți fricile și care să te ajute să îți descoperi puterile, contactează-mă si stabileste o consiliere online.

Poți ajuta și tu, distribuind materialele gratuite de pe acest site, unui părinte ce are nevoie de informații corecte sau de sprijin în părințeală. Cu siguranță îți va mulțumi!
Subscribe
Notify of
guest
Numele tau
Adresa ta de email
Adresa site-ului tau

2 Comments
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dan
Dan
7 iulie 2014 7:02 am

Plauzibil, insa in piete eu unul rosii clasice fara tugui n-am mai vazut….

Andy
Andy
7 iulie 2014 12:29 pm

Mi-au placut f. mult ultimele doua paragrafe din link-ul spre Romania Libera, mentionat de tine. 1. Efecte secundare pentru oameni În stare nediluată, Ethrelul este coroziv şi poate cauza răni grave ale ochilor, se arată într-un pliant internaţional al acestui produs. "Este periculos dacă este înghiţit, inhalat sau absorbit prin piele. Chiar în specificaţiile pentru România se menţionează că "cele mai importante simptome şi efecte, atât acute, cât şi întârziate sunt arsuri ale pielii si ale ţesutului membranelor mucoase, iritaţie gastro-intestinală". 2. Cum recunoşti o roşie coaptă cu Ethrel Consumatorii au o singură metodă de a descoperi cu ochiul liber… Vezi mai mult »

Cursuri online “Școala de părințeală”