Astazi a inceput Saptamana Mondiala a Alaptarii.

Evenimentul este organizat anual, in peste 120 de tari, sub egida World Alliance Breastfeeding Action (WABA), OMS si Unicef. Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial al evenimentului, worldbreastfeedingweek.org.

Si in orasele mari din Romania se vor organiza evenimente menite sa promoveze alaptarea, o lista a cauzelor si a evenimentelor inscrise o gasiti aici.

Am selectat de pe Facebook afisele evenimentelor care marcheaza saptamana mondiala a alaptarii (sper ca nu am uitat pe nimeni). Se anunta o saptamana interesanta: proiectii de film, consultanta gratuita in alaptare, seminarii pentru gravide si mame, marsuri de suport.

Pentru Brasov nu am gasit niciun poster de prezentare a evenimentului dar va pot spune ca va fi marcat printr-un seminar cu tema „Mituri si realitati in alaptare”, sustinut de Mihaela Drilea, IBCLC, la Maternitatea Medlife Eva, Vineri, 1 August, ora 17.00. Iar pe 5 August, de la ora 18.00 va avea loc si la Brasov proiectia primului documentar romanesc despre alaptare, „Indraznesc sa alapatez”.

Pentru evenimentele de la Cluj puteti accesa acest link


1
Implica-te in discutie, lasa un comentariu

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Indraznesc sa alaptez ! - În brațe la mami - Andreea OLA Consultant alaptare & lactatie IBCLC Brasov. Recent comment authors
trackback

[…] am celebrat si eu Saptamana Mondiala a Alaptarii, altfel decat doar alaptand. Si cu aceasta ocazie am vazut documentarul “Indraznesc sa […]