Articol scris de
Consultant in alaptare IBCLC, psiholog


DE CE UN NOU CURS DESPRE ALĂPTARE?

Înainte de a deveni consultant în alăptare, am fost la rândul meu o mamă ce s-a confruntat cu provocări în alăptare ce nu își găseau la vremea respectivă răspuns. Am conceput acest curs, ca pe o modalitate în care să puteți afla răspunsurile pe care le aveți despre alăptare, în ritmul vostru și în intimitatea casei voastre.

Din păcate mamele și viitoarele mame primesc informații contradictorii despre alăptare, multe dintre ele bazate pe mituri si date greșite. Prin intermediul acestui curs veți afla informațiile corecte care să vă ajute să vă atingeți obiectivele in alăptare și să transformați alăptarea într-o poveste frumoasă. Am încercat să creez un curs cât mai complet, care să vă ofere soluții pe care chiar să le puteți aplica și să rezolvați situațiile cu care vă confruntați pe perioada alăptării.

CUM ȘI UNDE?

Durata cursului este de 6 ore (câte 3 ore în 21, respectiv 22 Ianuarie).



Cursul se desfășoară online, prin intermediul unei aplicații ușor de utilizat chiar și de pe telefonul mobil sau tabletă

Cursul va fi live, interactiv. Veți putea interveni și pune întrebări oricând pe durata cursului.

TEME ABORDATE

* De ce să alăptăm?
* Cât timp ar trebui să alăptăm?
* Cum ne pregătim pentru alăptare?
* Principii „de aur” pentru o alăptare de succes
* „Ora magică” – prima oră din viața bebelușului
* Când „vine” laptele? Voi avea suficient lapte?
* Inamici ai alăptării exclusive
* Cum atașăm corect bebelușul la sân?
* Poziții de alăptare adaptate fiecărui cuplu mamă – bebe
* Alăptarea și cezariana
* Primele zile și săptămâni din viața bebelușului
* Cum ne dăm seama că bebe s-a săturat?
* Colicile bebelușului. Ce facem când avem un bebeluș agitat?
* Puseurile de creștere și dezvoltare
* Cât ar trebui să ia în greutate un bebeluș alăptat?
* Provocări ale alăptării: angorjare, canale înfundate, mastită, ragade / dureri ale sânilor
* Ce facem când alăptarea nu decurge așa cum ne-am fi așteptat (alăptarea în caz de naștere prematură, greva suptului, suplimentarea bebelușului alăptat, creșterea producției de lapte)
* Alăptare și stil de viață (alăptarea și tratamentul medicamentos, curele de slăbire, apariția unei noi sarcini, reîntoarcerea la muncă, etc.)
* Sesiune de întrebări și răspunsuri pe orice temă legată de alăptare

CUI SE ADRESEAZĂ?

Acest curs se adresează gravidelor și viitoarelor mame, interesate să își atingă obiectivele în alăptare. În cazul in care aveți deja bebeluși pe care îi alăptati si va confruntati cu probleme in alaptare, cel mai indicat ar fi sa apelati la un consultant in alaptare din zona voastra pentru ajutor adaptat situatiei voastre.

DESPRE MINE

Andreea OLA - Consultant alaptare IBCLC Brasov

Sunt psiholog și consultant înalăptareacreditatinternațional IBCLC din Brașov. Ariile mele de interes sunt: psihologia perinatală și psihologia copilului mic, somnul copilului alăptat, relactarea, frenurile restrictive și mecanismele disfuncționale de supt, alăptarea în contextul reîntoarcerii la muncă. Mai multe despre mine poți citi aici

ÎNSCRIERI

Prețul cursului: 100 de lei. Înscrierile se fac pe mail la adresa inbratelamami@gmail.com


Despre Andreea Ola
Sunt consultant în alăptare IBCLC și psiholog. Scriu cu seriozitate despre alăptare, diversificare, somnul bebelușilor și psihologia lor. Abordez cu umor, episoade din viața mea de mamă. Poți afla mai multe despre pregătirea mea profesională in acesta pagina.
Proiectul "În brațe la mami" a pornit din dorința de a ajuta părinții din România să poată lua decizii informate despre alăptare și creșterea bebelușilor. Dacă simți că ai nevoie de un specialist alături de care să înfrunți fricile și care să te ajute să îți descoperi puterile, contactează-mă si stabileste o consiliere online.

Poți ajuta și tu, distribuind materialele gratuite de pe acest site, unui părinte ce are nevoie de informații corecte sau de sprijin în părințeală. Cu siguranță îți va mulțumi!
Subscribe
Notify of
guest
Numele tau
Adresa ta de email
Adresa site-ului tau

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Descoperă cursurile “Școala de părințeală”