Articol scris de
Consultant in alaptare IBCLC, psiholog


TOATE CURSURILE ONLINE SUNT REDUSE ȘI COSTĂ 100 DE LEI, timp de 3 zile !
Deși la mine e mai degrabă cu roz, azi am pus și un pic de negru pentru că am aderat și eu la tradiționalele campanii de Black Friday.
Toate cursurile online ce pot fi cumpărate de pe site au preț unic: 100 de lei, cu codul BlackFriday2020 introdus la plasarea comenzii în secțiunea Cod cupon. Promoția este valabilă în perioada 13-15 noiembrie 2020.

Ce cursuri am creat pentru voi?

❤️ Curs online de alăptare ➡️ 4 ore si 30 de minute de curs, cu informație bazată pe dovezi, care să te ajute să îți atingi obiectivele în alăptare. Practic tot ce trebuie să știi pentru a avea un start optim în alăptare și o alăptare lină atâta timp cât îți dorești;
❤️ Curs online de somnul copiilor ➡️ peste 4 ore de curs cu informații bazate pe dovezi științifice, despre somnul copiilor cu vârsta de până la 12 luni;
❤️ Curs online de înțărcare ➡️ un curs ce vorbește despre dezvoltarea psiho-emoțională a copilului pe parcursul primilor ani de viață, construirea atașamentului și a independenței. Acest curs poate fi accesat chiar și de gravide sau mame care nu au luat încă decizia înțărcării.



Cursurile pot fi urmărite în ritmul vostru, timp de 7 zile de la achiziție.

Vezi cursurile aici


Despre Andreea Ola
Sunt consultant în alăptare IBCLC și psiholog. Scriu cu seriozitate despre alăptare, diversificare, somnul bebelușilor și psihologia lor. Abordez cu umor, episoade din viața mea de mamă. Poți afla mai multe despre pregătirea mea profesională in acesta pagina.
Proiectul "În brațe la mami" a pornit din dorința de a ajuta părinții din România să poată lua decizii informate despre alăptare și creșterea bebelușilor. Dacă simți că ai nevoie de un specialist alături de care să înfrunți fricile și care să te ajute să îți descoperi puterile, contactează-mă si stabileste o consiliere online.

Poți ajuta și tu, distribuind materialele gratuite de pe acest site, unui părinte ce are nevoie de informații corecte sau de sprijin în părințeală. Cu siguranță îți va mulțumi!
Subscribe
Notify of
guest
Numele tau
Adresa ta de email
Adresa site-ului tau

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Cursuri online “Școala de părințeală”