Nu știu ce ați făcut voi de sărbători dar eu am dormit. Cu patos, așa ca pentru vreo șase ani de nesomn. Am dormit câte 12 ore, dimineața până la 10, uneori până la prânz, am dormit și de prânz, pe spate, pe burtă, pe lumină, pe întuneric. În toate formele posibile. Nu am mai dormit atât de bine de la operația cu anestezie generală pe care am făcut-o în urmă cu 2 ani.

Și parcă tot nu e suficient. Parcă ar mai merge încă vreo șase luni de vacanță. Ideal la o cabană în munți, izolată printre nămeți, cu un șemineu în fața patului. Și laptopul cu filme.

Ce vreau e să spun e că vin și acele momente. Mai devreme sau mai târziu. Când copiii cresc. Nu mai au nevoie de tine la somn, se descurcă și la joacă cu tati dimineața. Și da, veți dormi. Fără niciun stres.

Spunându-vă toate acestea vă explic pe această cale și de ce nu am răspuns la mesajele voastre minunate de sărbători. Vă mulțumesc tuturor pentru că v-ați gândit la mine. Acesta a fost primul an în care am simțit o nevoie mai mare decât de obicei de a mă deconecta de telefon, e vizite și de a mă odihni. Recomand tuturor părinților o cură de detox de smartphone-uri, măcar ca rezoluție de început de an. Veți fi atât voi, cât și copiii mai câștigați. Pe tema aceasta, documentat am scris aici

Să aveți un an bun. Sănătos, norocos, munca să vă fie răsplătită. Pentru consiliere în alăptare, înțărcare, somnul copilului vă stau la dispoziție. Programări aici. Tot în cursul acestui an revin cu proiecte faine pentru părinți.

Ajutor pentru mamici

Fiecare curs cuprinde un set de video-uri ușor de văzut, texte și materiale ce pot fi descărcate de tine. Îmi poți adresa întrebări direct din curs și odată ce ai cumpărat cursul ne vedem live, săptămânal într-un grup de Facebook dedicat.Accesul la curs este simplu. Plata o poți face online, cu cardul, la fel ca într-un magazin online. Odată achitat cursul ai acces imediat la video-urile și materialele din cadrul lui, timp de 14 zile. Primești și codul de acces spre grupul secret de Facebook, unde continuăm seria cursurilor gratuite prin live-uri săptămânale.

Articole similare pentru voi

Despre mine

guest
Numele tau
Adresa ta de email
Adresa site-ului tau
2 Comments
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Andreea
13 ianuarie 2020 9:49 am

O sa-ti amintesti mai tarziu cu placere de toti acesti ani 🙂

Cumpără cursuri “Școala de părințeală”