Curs online pentru părinți “Cum ne creștem băieții”

Trebuie să recunoaștem că a crește băieți este o continuă provocare. Într-o lume în care se discută tot mai mult despre estomparea diferențelor de gen, nu pot să nu remarc cât de diferit se poartă băieții față de fetițe. În parc, la grădiniță, la serbări și alte activități colective.

Apoi e absența unor modele masculine corecte, la nivel de societate. Cum îi feresc pe băieții mei de asta și de exemplele negative din jur ? Cum îi direcționez către mentorii valoroși de care orice viitor adult are nevoie?
Dar până atunci, cum modelez impulsivitatea înnăscută a băiatului meu cel mare? Cum îi direcționez energia pe un făgaș mai lin, în mod constructiv, fără frustrare?

Băiatul meu cel mic pare pe de altă parte lipit de mine. Nu s-ar dezlipi deloc.
Cum creștem băieți care vor deveni adulți fericiți, iubitori, empatici și responsabili? Sunt întrebări pe care mi le pun frecvent, ca mamă de doi băieți. Simt că ei nu au venit întâmplător în viața mea și că impactul felului în care îi cresc va da șansa redimensionării relațiilor umane.

Dacă și tu îți pui astfel de întrebări te astept la primul curs dedicat creșterii băieților.

SUBIECTE ABORDATE

✅ Care sunt diferențele dintre creierul băieților și al fetelor ? Ce implicații au ele în felul în care băieții comunică la școală , în societate, cu părinții sau cu prietenii lor? Cum gestionăm aceste diferențe?
✅ Prin ce etape de dezvoltare mentală trec băieții? (Caracteristici, Riscuri, Oportunități, Cum intervenim noi, părinții?)
✅ Cum putem întruni nevoile fiecărei etape de dezvoltare astfel încât să dezvoltăm personalități fericite, iubitoare, empatice și responsabile?
✅ Care sunt nevoile emoționale ale băieților?
✅ Mama și tata … Aplicăm același tipar de interacțiune?
✅ Intrarea in colectivitate – vârsta potrivită / adaptare / provocări
✅ Agresivitate – impulsivitate – competitivitate – sexualitate
✅ Orice altă temă te preocupă (ex bullying, familie monoparentală, tehnici de relaxare)

CE VEI OBȚINE ÎN URMA ACESTUI CURS?

✅ Informație actuală, bazată pe dovezi științifice, ce acoperă perioada de de la naștere până la adolescență
✅ Tehnici concrete și practice de a aborda principalele provocări cu care te confrunți
✅ Acces la un grup secret, destinat exclusiv participanților la curs.

CINE SUNT EU?

Sunt consultant în alăptare IBCLC și psiholog, mamă de băieți, speaker pe teme de alăptare și parentaj timpuriu.

CUM SE DERULEAZĂ CURSUL?

Cursul este live, online. Nu ai nevoie decât de o conexiune bună la Internet. Poți urmări cursul de pe mobil, tabletă, laptop. Momentan, nu există posibilitatea de a urmări înregistrarea cursului.

Pretul este 150 Lei .

NOTEAZA DATA: Vineri, 11 Octombrie 2019 ora 17:00

Formular de inscriere la curs


Cum ne creștem băieții - curs online

Va astept!

Ajutor pentru mamici

Fiecare curs cuprinde un set de video-uri ușor de văzut, texte și materiale ce pot fi descărcate de tine. Îmi poți adresa întrebări direct din curs și odată ce ai cumpărat cursul ne vedem live, săptămânal într-un grup de Facebook dedicat.Accesul la curs este simplu. Plata o poți face online, cu cardul, la fel ca într-un magazin online. Odată achitat cursul ai acces imediat la video-urile și materialele din cadrul lui, timp de 14 zile. Primești și codul de acces spre grupul secret de Facebook, unde continuăm seria cursurilor gratuite prin live-uri săptămânale.

Articole similare pentru voi

Despre mine

guest
Numele tau
Adresa ta de email
Adresa site-ului tau
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Cumpără cursuri “Școala de părințeală”