Articol scris de
Consultant in alaptare IBCLC, psiholog


Curs online pentru părinți „Cum ne creștem băieții”

Trebuie să recunoaștem că a crește băieți este o continuă provocare. Într-o lume în care se discută tot mai mult despre estomparea diferențelor de gen, nu pot să nu remarc cât de diferit se poartă băieții față de fetițe. În parc, la grădiniță, la serbări și alte activități colective.

Apoi e absența unor modele masculine corecte, la nivel de societate. Cum îi feresc pe băieții mei de asta și de exemplele negative din jur ? Cum îi direcționez către mentorii valoroși de care orice viitor adult are nevoie?
Dar până atunci, cum modelez impulsivitatea înnăscută a băiatului meu cel mare? Cum îi direcționez energia pe un făgaș mai lin, în mod constructiv, fără frustrare?

Băiatul meu cel mic pare pe de altă parte lipit de mine. Nu s-ar dezlipi deloc.
Cum creștem băieți care vor deveni adulți fericiți, iubitori, empatici și responsabili? Sunt întrebări pe care mi le pun frecvent, ca mamă de doi băieți. Simt că ei nu au venit întâmplător în viața mea și că impactul felului în care îi cresc va da șansa redimensionării relațiilor umane.

Dacă și tu îți pui astfel de întrebări te astept la primul curs dedicat creșterii băieților.



SUBIECTE ABORDATE

✅ Care sunt diferențele dintre creierul băieților și al fetelor ? Ce implicații au ele în felul în care băieții comunică la școală , în societate, cu părinții sau cu prietenii lor? Cum gestionăm aceste diferențe?
✅ Prin ce etape de dezvoltare mentală trec băieții? (Caracteristici, Riscuri, Oportunități, Cum intervenim noi, părinții?)
✅ Cum putem întruni nevoile fiecărei etape de dezvoltare astfel încât să dezvoltăm personalități fericite, iubitoare, empatice și responsabile?
✅ Care sunt nevoile emoționale ale băieților?
✅ Mama și tata … Aplicăm același tipar de interacțiune?
✅ Intrarea in colectivitate – vârsta potrivită / adaptare / provocări
✅ Agresivitate – impulsivitate – competitivitate – sexualitate
✅ Orice altă temă te preocupă (ex bullying, familie monoparentală, tehnici de relaxare)

CE VEI OBȚINE ÎN URMA ACESTUI CURS?

✅ Informație actuală, bazată pe dovezi științifice, ce acoperă perioada de de la naștere până la adolescență
✅ Tehnici concrete și practice de a aborda principalele provocări cu care te confrunți
✅ Acces la un grup secret, destinat exclusiv participanților la curs.

CINE SUNT EU?

Sunt consultant în alăptare IBCLC și psiholog, mamă de băieți, speaker pe teme de alăptare și parentaj timpuriu.

CUM SE DERULEAZĂ CURSUL?

Cursul este live, online. Nu ai nevoie decât de o conexiune bună la Internet. Poți urmări cursul de pe mobil, tabletă, laptop. Momentan, nu există posibilitatea de a urmări înregistrarea cursului.

Pretul este 150 Lei .

NOTEAZA DATA: Vineri, 11 Octombrie 2019 ora 17:00

Formular de inscriere la curs


    Cum ne creștem băieții - curs online

    Va astept!


    Despre Andreea Ola
    Sunt consultant în alăptare IBCLC și psiholog. Scriu cu seriozitate despre alăptare, diversificare, somnul bebelușilor și psihologia lor. Abordez cu umor, episoade din viața mea de mamă. Poți afla mai multe despre pregătirea mea profesională in acesta pagina.
    Proiectul "În brațe la mami" a pornit din dorința de a ajuta părinții din România să poată lua decizii informate despre alăptare și creșterea bebelușilor. Dacă simți că ai nevoie de un specialist alături de care să înfrunți fricile și care să te ajute să îți descoperi puterile, contactează-mă si stabileste o consiliere online.

    Poți ajuta și tu, distribuind materialele gratuite de pe acest site, unui părinte ce are nevoie de informații corecte sau de sprijin în părințeală. Cu siguranță îți va mulțumi!
    Subscribe
    Notify of
    guest
    Numele tau
    Adresa ta de email
    Adresa site-ului tau

    0 Comments
    Inline Feedbacks
    View all comments

    Cursuri online “Școala de părințeală”