Articol scris de

Sunt psiholog și consultant în alăptare acreditat internațional IBCLC din Brașov. Ariile mele de interes sunt: psihologia perinatală și psihologia copilului mic, somnul copilului alăptat, relactarea, frenurile restrictive și mecanismele disfuncționale de supt, alăptarea în contextul reîntoarcerii la muncă.

Cred că viața de mamă și viața de părinte în general, ar fi mult mai simplă dacă ni s-ar crea așteptări realiste. Dacă ni s-ar prezenta necosmetizată, ci cu cele bune și frumoase, dar și cu provocările cu care vine la pachet.

Dacă ni s-ar spune că bebelușii plâng uneori, că nu e nimic rău în a-i ține în brațe chiar și dacă par să vrea să stea acolo cu orele. Că nu dorm toată noaptea și că deși pare imposibil, ne vom adapta la asta. Dacă ni s-ar zice și de tantrumuri. Dacă ni s-ar spune că e ok uneori să nu fii ok. Dacă ni s-ar spune că nu există părinti perfecți…

Realitatea cosmetizată pe care o prezentăm părinților la început de drum și așteptările pe care le generează sunt descurajante pentru mulți dintre ei.

P.S:  Am pus inteționat o poză cu mine arătând ca scoasă din cutie, tocmai ca să ilustrez exact ideea de bază a postării. Această poză e făcută înainte să plec la un eveniment, eram machiată și aranjată, urma să îmi pun și rochia de cocktail. Dar nu asta a fost realitatea acelei perioade. Probabil insă că e genul de imagine care atrage mult mai mult decât realitatea. 

Ajutor pentru mamici

Fiecare curs cuprinde un set de video-uri ușor de văzut, texte și materiale ce pot fi descărcate de tine. Îmi poți adresa întrebări direct din curs și odată ce ai cumpărat cursul ne vedem live, săptămânal într-un grup de Facebook dedicat.Accesul la curs este simplu. Plata o poți face online, cu cardul, la fel ca într-un magazin online. Odată achitat cursul ai acces imediat la video-urile și materialele din cadrul lui, timp de 14 zile. Primești și codul de acces spre grupul secret de Facebook, unde continuăm seria cursurilor gratuite prin live-uri săptămânale.

Articole similare pentru voi

Despre mine

guest
Numele tau
Adresa ta de email
Adresa site-ului tau
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Cumpără cursuri “Școala de părințeală”