Am plăcerea să vă prezint prima ediție a unui eveniment minunat., destinat mămicilor din Brașov.

„Ora de sănătate” reprezintă o iniţiativă a Asociaţiei Happy Moms, cu un succes local răsunător în Sibiu, ajunsă acum şi la Brasov.

Se adresează femeilor şi mămicilor braşovene, care sunt interesate de anumite teme cu caracter medical şi oferă posibilitatea acestora de a interacţiona cu medici specialişti, în cadrul unor întâlniri lunare.

Tema primului eveniment din acest proiect la Brasov este legată de cea mai solicitată parte a corpului nostru şi al copiilor noştri în perioada verii şi a concediilor, şi nu numai: PIELEA – SCUTUL NOSTRU! CUM O PROTEJĂM?

Alergiile, arsurile solare, iritaţiile, înţepături, pişcături, şi orice alte probleme ce pot apărea atunci când plecăm cu cei mici în concediu pot fi prevenite sau tratate corespunzător. Ce protecţie solară să folosim? Cum să reacţionăm dacă cel mic a fost pişcat de o insectă? A facut o reacţie alergică la ceva ce a mâncat? Cei doi medici specialişti invitaţi ne vor prezenta sfaturile lor avizate, după care vor raspunde tuturor întrebărilor din public:

1. Dr. Jian Mihaela Anca – Medic primar dermato-venerolog
2. Dr. Cornelia Dediu – medic specialist de medicină de familie, competenţe în homeopatie, apifitoterapie, gemoterapie, terapie florală Bach şi educaţie prenatală Lamaze

Având în vedere că numărul de locuri este limitat, înscrierea la eveniment se face exclusiv prin completarea formularului de înscriere din link-ul de mai jos până la data de 19 iulie 2017.

Înscrieri

Contribuţie eveniment: 25 RON
Plata se poate face online în contul Asociației Happy Moms.
Contul este: RO71BTRLRONCRT0252540401 (RON) deschis la Banca Transilvania.
Beneficiar: Asociația Happy Moms
CIF: 33230839
Detalii: Contribuție Ora de sanatate – Brasov.
Pentru cei care nu reusesc sa faca plata online se poate face pe loc si la eveniment.
Fondurile strânse în urma acestor evenimente se vor folosi pentru editarea broşurilor din campania #sanatatelapachet distribuite gratuit copiilor în grădiniţele din judeţul Braşov.

Sunt psiholog și consultant în alăptare acreditat internațional IBCLC din Brașov. Ariile mele de interes sunt: psihologia perinatală și psihologia copilului mic, somnul copilului alăptat, relactarea, frenurile restrictive și mecanismele disfuncționale de supt, alăptarea în contextul reîntoarcerii la muncă.

Despre mine

 

Daca ti-a placut acest articol apasa Like paginii Inbratelamami. In cazul in care doresti o consultatie in alaptare foloseste pagina de contact sau alatura-te comunitatii din grupul de sprijin In brate la mami - sprijin in alaptare

Implica-te in discutie, lasa un comentariu

avatar