M-am născut și am trăit până acum în Brașov și am tânjit dintotdeauna după evenimentele organizate în Capitală. Așadar, m-am bucurat să dau curs invitației Asociației Happy Moms la Conferința M.A.M.A, un eveniment de excepție, organizat la noi în Brașov. Realmente un vis împlinit.

Cea de a treia ediție a Conferinței M.A.M.A. a reunit câteva doamne speciale, care au împărtășit poveștile lor de viață, subscrise temei conferinței Eșecul – un pas înainte! Ioana Dobrescu, manager Hotel Kronwel, Carmen Ivanov  (trainer de dicţie și realizator programe la Radio Gold FM), Mathilde Ghesea (designer vestimentar), Irina Kuhlmann (professional senior business coach), Roxana Gabor Iliescu (jurnalist, family mediator, practician The Journey, formator, family and relationship coach), Adela Clipa ( Generali), Iuliana Tudor (imaginea simbol a postului naţional de televiziune), Iulia Badea Gueritee (coordonator birou de presă reprezentanța CE în România), Otilia Mantelers (Instructor Parenting by Connection), Daniela Palade Teodorescu (Redactor șef revista Avantaje) și invitata surpriză Andreea Marin.

A fost o seară plină de conexiune și de deschidere. În plus, am plecat acasă cu lecții de viață împrumutate de la fiecare speaker prezent.

M-a impresionat fiecare discursurs în parte, deoarece fiecare a relevat o secvență viața celei care l-a rostit.

Vă las mai jos o parte din mesajul Andreei Marin, o mamă ce a ales ca după nașterea copiilor ei să fie cât mai aproape de cei dragi și care a vorbit atât de frumos despre „nu există nu se poate”, asumarea acestui crez de viață la nivel individual dar și felul în care îl transmitem mai departe copiilor noștri, fără ca acest lucru să creeze o presiune nefirească asupra acestora. Ea a vorbit despre faptul că ar trebui să fim mai relaxați cu copiii noștri, să îi acceptăm așa cum sunt și să reparăm dacă este cazul acele percepții greșite pe care ei le-ar putea avea despre noi ca părinți și care pun presiune pe ei ca și copii.

Andreea Marin a vorbit și despre felul în care avem grijă de noi înșine. „Iubește-te pe tine și îi vei iubi pe ceilalți cu altă energie”

Foto: Iulia Barbu

 

Sunt psiholog și consultant în alăptare acreditat internațional IBCLC din Brașov. Ariile mele de interes sunt: psihologia perinatală și psihologia copilului mic, somnul copilului alăptat, relactarea, frenurile restrictive și mecanismele disfuncționale de supt, alăptarea în contextul reîntoarcerii la muncă.


Daca ti-a placut acest articol apasa Like paginii Inbratelamami. In cazul in care doresti o consultatie in alaptare foloseste pagina de contact sau alatura-te comunitatii din grupul de sprijin In brate la mami - sprijin in alaptare


Implica-te in discutie, lasa un comentariu

avatar