Articol scris de

Sunt psiholog și consultant în alăptare acreditat internațional IBCLC din Brașov. Ariile mele de interes sunt: psihologia perinatală și psihologia copilului mic, somnul copilului alăptat, relactarea, frenurile restrictive și mecanismele disfuncționale de supt, alăptarea în contextul reîntoarcerii la muncă.

Dacă ați ratat promoția anterioară la Libris și vreți să cumpărați cărți online, e momentul ideal. Reducerile sunt din nou mari, eu cred că voi da din nou iama în niște cărți, ca să măresc colecția !

  • Toate cărțile de la Rao / Corint / Leda sunt reduse cu 50% – Vezi aici

 

Toate cărțile pentru copii sunt reduse (majoritatea reducerilor sunt de 50% – 60%).

Enciclopediile ilustrate sunt reduse, majoritatea cu 50% – 60%, cu prețuri începând de la 2,6 lei Vezi aici Am o encilopedie din colecția cu 2,6 lei. Nu e cartonată (evident că Tudor a rupt-o deja) , dar grafica e bună și ne-a fost o prietenă de nădejde în multe situații.

Mai jos este o parte din colecția de cărți și enciclopedii pe care le-am cumpărat de Black Friday tot de pe Libris.

Am încercat să îmbin principii Montessori și să aleg, chiar de la vârste mici, cărți cât mai realiste, cu o grafică și imagini fidele lumii în care trăim. cărți care redau Cu excepția cărții “O zi din viața unui cavaler” (pe care nu am mai găsit-o pe site, dar poate o găsiți voi) toate sunt reduse la prețurile similare cu cele de Black Friday.

  • Enciclopedie Discovery Evul Mediu 8,38 de lei redusă de la 13 lei Vezi aici Îmi plac encilopediile Discovery au o grafică interesantă, computerizată. Informațiile sunt bune, structurate, într-o manieră ușor de urmărit și reținut

 

  • Terra , Incredibila Enciclopedie 15 lei, redusă de la 39 Vezi aici E o enciclopedie subțirică ca număr de pagini, ideală pentru vârste mai mici (de la 5 ani în sus, dar eu mă uit prin ea cu copilul de 19 luni) probabil că un copil de 10 – 12 ani s-ar plictisi de ea. E interactivă, are abțibilduri.

 

  • Lumea Animalelor – Enciclopedia Larousse vezi aici costă 16 lei, redusă de la 40 de lei! E un preț excelent și merită investiția. Enciclopediile Rao sunt foarte complexe și detaliate. Cred că sunt utile chiar și pentru liceu sau facultate. Pentru cpilul meu de 19 luni e mult prea detaliată și greu de urmărit, dar altfel e o resursă excelentă pentru un copil de vârstă școlară.

 

  • Rao are și o colecție de Miniencilopedii Larousse. Noi avem titlurile “Noapte bună” și “Corpul” Sunt ideale pentru copilașii mici (au în jur de 38 de pagini, multe desene și mai puțin text). Prețul este super. Toate sunt 9 lei.

 

  • Tot la capitolul Enciclopedii, Larousse are și ediția Enciclopedia pentru tineri (editată tot de Rao). Noi avem Corpul Omenesc ( costă 17,5 lei redus de la 45) și Lumea Artelor. Au format A4 și sunt faine. Pot fi utilizate cu încredere și în cazul copiilor. Informația nu e atât de complexă ca seria clasică a Enciclopediilor Larousse.

 

100 de jocuri pentru dezvoltarea rapidă a bebeluşului!
O carte inteligentă care te învaţă cum să fii un părinte inteligent şi să ai un copil inteligent! Joaca este o treabă… serioasă – fie şi numai câteva minute de joacă pe zi îl pot ajuta pe bebeluş să se dezvolte mai repede şi mai armonios. Ştiaţi că jocul de-a „cucu bau!” poate reduce spaima de separare a celor mici? Că atunci când face baloane de săpun sau soarbe sucul cu paiul îşi dezvoltă capacitatea de a vorbi? Că, uneori, e bine să-l lăsaţi pe cel mic să dărâme un turn alcătuit din cutii de carton, pentru că astfel îl ajutaţi să înţeleagă primele noţiuni ştiinţifice?

Autoarele, jurnalista Simone Cave şi doctor Caroline Fertleman, mămici cu experienţă, au pus cap la cap 100 de activităţi amuzante şi uşor de realizat, benefice pentru cel mic, într-un ghid de joacă pentru părinţi! Doar 19 lei cu transport gratuit.

 

Ce am mai văzut interesant

 

  • Set pentru colorat 5,4 lei – Vezi aici
  • Motocicletă din lemn 16, 65 – Vezi aici
  • Minienciclopedia Universul 9 lei – Vezi aici
  • DVD Atlasul Coprului Uman Discovery 10 lei – Vezi aici

Transportul prin curier este gratuit oriunde în țară, indiferent de valoarea comenzii.

Ajutor pentru mamici

Fiecare curs cuprinde un set de video-uri ușor de văzut, texte și materiale ce pot fi descărcate de tine. Îmi poți adresa întrebări direct din curs și odată ce ai cumpărat cursul ne vedem live, săptămânal într-un grup de Facebook dedicat.Accesul la curs este simplu. Plata o poți face online, cu cardul, la fel ca într-un magazin online. Odată achitat cursul ai acces imediat la video-urile și materialele din cadrul lui, timp de 14 zile. Primești și codul de acces spre grupul secret de Facebook, unde continuăm seria cursurilor gratuite prin live-uri săptămânale.

Articole similare pentru voi

Despre mine

guest
Numele tau
Adresa ta de email
Adresa site-ului tau
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Cumpără cursuri “Școala de părințeală”